2777
2789
عنوان

نی نی من دختره یا پسر؟

884 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها. من علائممو میگم ، با تجربه ها  نی نی منو تعیین جنسیت کنید. ممنونم

اصلا حالت تهوع ندارم، همش گرسنه ام میشه، ۱۵ روز بعد موعدم آزمایشم مثبت شد، بتام اول ۱۳۴ بود، جنینم سمت راستمه، سینه راستم بزرگتره 🤪، یکم دوست دارم شور بخورم، ولی در کل غیر گرسنگی مداوم تفاوت خاصی با قبلم ندارم. دیگه اگه سوالی داشتین که به تعیین جنسیت کمک‌کنه بپرسین تا بگم. ممنونم

اینا همش علائم بارداری بود که😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

پسره من این علائمو داشتم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز مونده ب ویار و علایم بررسی عزیز جان.هفته ات پایینه برای همین با قبل فرقی نکردی

بعدم سمت راستو از کجا فهمیدی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

با این چیزا اصلا اصلا نمیشه گف دختره یا پسر 

من توبارداریم خوشگل تر شدم  ورم نکردم

شکمم گرده و یخه

پوستم شفاف شده بود

موهام رشدش زیاد شد و نرم 

عاشق چیزتی ترشو شور 

شاید باورت نشه هرکی منو دیده گفته بچت پسره نه؟ منم گفتم نه😂😂 

قدیمیا چون پسر دوس داشتن میگفتن مادرو خوشگل میکنه دختر ورم میاره و زشت میکنه

هرچیز خوب بود ب مادرِ پسر نسبت میدادن