2777
2789
عنوان

نی نی من دختره یا پسر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این چیزا اصلا اصلا نمیشه گف دختره یا پسر  من توبارداریم خوشگل تر شدم  ورم نکردم شکمم ...

ن  واقعا واسه من این طوری بود من سر دخترم از همون ماه اول پف کردم و زشت شدم ولی الان ک پسر هیچ تغییری نکردم تازه بهم میگند قیافت قشنگتر شده 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
با این چیزا اصلا اصلا نمیشه گف دختره یا پسر  من توبارداریم خوشگل تر شدم  ورم نکردم شکمم ...

😂😂😂😂وای ک از دست قدیمی ها 

هنوزم فک میکنن الان مزرعه و کارو بارشون مونده همه باید پسر بزان...باز خوبه مردم یکم آپدیت شدن هرکی رو میبینم دلش دختر میخواد

ن  واقعا واسه من این طوری بود من سر دخترم از همون ماه اول پف کردم و زشت شدم ولی الان ک پسر هیچ ...

خب گلم بارداری با بارداری فرق داره 

نمیشه گف چون تو اونطور بودی پس همه اینطوری ان 

من میرم بیمارستان انقد دیدم بچشون پسر بوده دماغشون شده قد گوجه فرنگی 

ب تغذیه هم بستگی داره

دقیقا منم اینجور بودم ،انقدر نمک میخوردم که الان بهش فکر میکنم حالم بد میشه ،تا ۷ماهگی هییییچ کس نمیفهمید حامله ام ،وقتی میگفتم ،می گفتن واقعا ؟؟!؟؟ ترشی انقدر خوردم که الان بدم میاد از ترشی ،اصلا ورم نکردم شاد و خوشحال و خندشون و بشاش بودم، همه می گفتن پسره ،رفتم سونو گفت دختره هرجا میگفتم می گفتن اشتباه کرده سونوگرافی ،باورت ون میشه همه فکر میکردن یا سونو اشتباه میکنه یا میخوام نگم بچم پسره تا روزی که دنیا میاد بفهمن بقیه ، وقتی دنیا اومده بود همه زنک زده بودن مامانم که آخر بچش چی بود ؟😂😂😂😂😂

پخخخخخخخخخخ 👻👻👻

معمولا میگن اگه بارداری دیر اتفاق افتاده باشه. بچه دختر میشه 

چون طول عمر اسپرم پسر کمتر ولی مال دختر بیشتره 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
😂😂😂😂وای ک از دست قدیمی ها  هنوزم فک میکنن الان مزرعه و کارو بارشون مونده همه باید پسر بزان ...

😂😂 منم در ب در ۲ماه قبل اقدام رژیم دختر زایی گرفته بودم 

پیترسن نسل عتیقشون منقرض شه