2777
2789
عنوان

درمان کندن مو

36521 بازدید | 102 پست

سلام عزیزان. بنده خدایی از اقوام همسرم باهام درد و دل میکرد و ازم خواسته کمکش کنم. وقتی استرس میگیره یا به فکر میره موهاشو میکنه. من بهش گفتم بره مشاوره و دکتر پوست و مو. ولی واسه خودم جالبه بدونم درمان داره؟؟؟ دلم براش سوخت. نوجوونه. میتونم بازم کمکش کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ درمانی نداره فقط باید استرسش کم بشه خواهر من بیست و چهار سال بیشتره موهاشو میکنه این همه هم روانشناس رفتیم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

اختلال پوست کنی بهش میگن 

آدم بعدش احساس راحتی میکنه

متاسفانه منم تو نوجوونی این مشکل را داشتم. سال ها این کارو میکردم. یه آرامش روانی عجیب بهم میداد. کل روز که بیرون بودم تو فکرش بودم. خیلی چیز بدیه

متاسفانه اون موقع خانواده با اینکه میدونستن من این کارو میکنم کسی منو دکتر نبرد

الان اندازه یه نخود، همون محل از موهام دیگه درنیومد و خیلی بده... 

بعد از چند سال خود به خود دست از این کار برداشتم

از استرس و التهاب نوجوانی هست

بره پیش مشاور تا درمان بشه

اصطلاحا میگن جنون مو کندن که در اثر استرس شدید پیش میاد قابل درمانه ولی خیلی سخته، باید تحت نظر روانشناس باشن،تسبیح دستش باشه هیچکس بیشتر از خودش نمیتونه بهش کمک کنه، هرچی زودتر اقدام کنه بهتره 

اخی مث یه دوست من

این فقط ناشی از استرس و فقط خودش باید تصمیم بگیره بزاره کنار این کارو.

دوست منم موها رو از ریشه میکند.جایی بود ک پیدا نبود.

ولی دستشو میکرد تو موهاش یادش میاوردم نکنه

🎀کاربر قدیمیم🎀البته اهمیتی نداره صرفا جهت اطلاع گفتم💞
هیچ درمانی نداره فقط باید استرسش کم بشه خواهر من بیست و چهار سال بیشتره موهاشو میکنه این همه هم روان ...

منم این بیماری دارم ،خیلی بده بده بده بده بده،

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد