2777
2789

.یه ورزشی که برای کمر و گودی کمر بد نباشه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم ببینم بقیه چی میگن😄

بقیه هم که یا رفتن ورزش یا خوابن😁😁😁

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
طاق باز دراز میکشی یعنی کمرت روزمینه وپاهاتوجمع میکنی ویه وجب سروگردن رومی یاری بالا ودرعین حال هم د ...

ممنون از جوابتون ، برای کمر و گردن که ضرر نداره؟

طاق باز دراز میکشی یعنی کمرت روزمینه وپاهاتوجمع میکنی ویه وجب سروگردن رومی یاری بالا ودرعین حال هم د ...

زانوها بیاد رو شکم درسته؟

ممنون از جوابتون ، برای کمر و گردن که ضرر نداره؟

نه ولی باید نحوه انجامش صحیح باشه بعد ازتموم شدن ورزش باید بهدحالت جنینی خودتونو بکشین یعنی کشش صورت بگیره که عضلات نگیرن

نه ولی باید نحوه انجامش صحیح باشه بعد ازتموم شدن ورزش باید بهدحالت جنینی خودتونو بکشین یعنی کشش صورت ...

چه خوب توضیح می دی ،مربی هستی؟

زانوها بیاد رو شکم درسته؟

نه پاهاتو جمع میکنی ولی کف پا روزمینه وپاها بالا نیومده اونی که شما میگین یکم سخت تره واولین مرحله اونیه که گفتم بعد یواش یواش سختش کنین

نه ولی باید نحوه انجامش صحیح باشه بعد ازتموم شدن ورزش باید بهدحالت جنینی خودتونو بکشین یعنی کشش صورت ...

ببخشید زیاد سوال میکنم کشش به حالت جنینی رو هم می گی یعنی چطوری؟

چه خوب توضیح می دی ،مربی هستی؟

نه ولی حدود چند ماه روحرکات شکمی تمرکز داشتم.درضمن درطول روز هم میتونین در حال انجام کارهاتون شکمتون رومنقبض کنین این خودش روش خوبیه واگه دائمی باشه به شدت جواب میگیرین.

نه ولی حدود چند ماه روحرکات شکمی تمرکز داشتم.درضمن درطول روز هم میتونین در حال انجام کارهاتون شکمتون ...

اتفاقاً من برعکسم همیشه شکمم آزاد و رهاست حتی یه کم شکمم رو می دم جلو . اصلا عادت ندارم سفت بگیرمش . شایدم به خاطر زایمانام شل شده

ببخشید زیاد سوال میکنم کشش به حالت جنینی رو هم می گی یعنی چطوری؟

خواهش میکنم.کشش جنینی انگار درحالت سجده هستین ولی صورت روزمینه ودست ها جلو میکشین این کشش بسیاربرای کمردرد وگردن درد مفیده ویه روش کششی دیگه چهر دست وپا میشین بعد کمرتون روروبه بالا کشش میدین چند دقیقه صبر میکنی بعد به پایین میکشی مثل گربه که خودشو وکمرشو به بالا کشش میده البته ازمثلام ناراحت نشی واسه مفهوم بهتربود

خواهش میکنم.کشش جنینی انگار درحالت سجده هستین ولی صورت روزمینه ودست ها جلو میکشین این کشش بسیاربرای ...

کاش عکس میذاشتی🐈

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خواهش میکنم.کشش جنینی انگار درحالت سجده هستین ولی صورت روزمینه ودست ها جلو میکشین این کشش بسیاربرای ...

نه خواهش می کنم ، اصلا اسم نرمشش حالت گربه س . اینو قبلا یه مدت کم انجام می دادم ،خیلی خوبه اصلا کمر آدم حال میاد😅