دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
اتفاقاً من برعکسم همیشه شکمم آزاد و رهاست حتی یه کم شکمم رو می دم جلو . اصلا عادت ندارم سفت بگیرمش . ...
ماهی روهروقت ازآب بگیری تازست ساده ترین روش واسه ورزش شکم همین منقبض کردن اون درحین انجام کار یاحتی موقع استراحته البته یادتون نره ورزش هایی کششی خودشون خیلی مهمن هم باعث میشه عضلات نگیرن هم بدنو خوش فرم ترمیکنه.البته تغدیه مناسب هم که حاوی مقدار مناسب آب که خودس متابولیسم روبالا میبره وفیبروپروتئین وروغن هایی اشباء نشده مثل روغن زیتون کنجد....هم بسیارتاثیرگذاره
نه خواهش می کنم ، اصلا اسم نرمشش حالت گربه س . اینو قبلا یه مدت کم انجام می دادم ،خیلی خوبه اصلا کمر ...
آره اگه مداوم باشه خیلی خوبه برای گردن درد هم یه کشش هست که اول گردن روبه راست بعد چپ .بالا پایین میبری ودرهرمرحله هم کمی صبرمبکنی وخیلی بااحتیاط باید انجام بشه اینم نتیجه خوبی داره برای ورزش دست وکوچک کردن بازوها هم دست هارو جلوت میاری بالا وچند دقیقه نگه میداری هروقت عضلاتت شروع به درد گرفتن کرد یعنی کارت رودرست انجام داری وکف دست روتکون میدی اینم واسه سفت کردن وسوزندن چربی بازو وسرشانه ها خیلی خوبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهی روهروقت ازآب بگیری تازست ساده ترین روش واسه ورزش شکم همین منقبض کردن اون درحین انجام کار یاحتی ...
واای چقد تو گلی 😘😘
خیلی استفاده کردم😊
ببین مثلا من الان دراز کشیدم فقط سعی کنم شکمم رو تو نگه دارم درسته؟
شما چند وقت ورزش می کردی؟ وزن کم کردی یا رو فرمدهی کار می کردی؟
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
آره اگه مداوم باشه خیلی خوبه برای گردن درد هم یه کشش هست که اول گردن روبه راست بعد چپ .بالا پایین می ...
من بیشتر مشکلم شکمه و ببخشید ماهیچه زیر با سن . یعنی قسمت زیر با سنم پهن تره ، انگار بغلش از پهلو یه برآمدگی اضافه هست😣
واای چقد تو گلی 😘😘 خیلی استفاده کردم😊 ببین مثلا من الان دراز کشیدم فقط سعی کنم شکمم رو تو نگه د ...
آره شکمم کلی سفت شده بیشترباهمین منقبض کردن .رورمین که دراز کشیدی شکمتوسفت میکنی طوری که دست زدی سفت باشه وداخل رفته باشه بعد چند لحظه آزاد میکنی اگه دم وبازدمم انجام بدی خیلی سریع ترجواب میگیری قبل ورزش یه لیوانم آب بخورحتما
آره میدونم چی میگی اینم یه ورزش داره که عالیه واگه طولانی انجام بدی کلا فرم میگیری .به پهلو دراز میک ...
بازم ممنوووووون ولاااااایک😍