2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 56 پست
میری و میای همسرت رفتارش فرق نکرده یه کوچولو به نبودنت عادت نکرده؟؟

نههههه به هیچ وجه هر وقت برمیگردم میبینم یه عالمه نقاشی عین بچه ها کشیده چسبونده به در یخچال و اینور اونور که خوش اومدی به خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در برابر اصرارهای زیاد همسرم چ کار کنم به نظرتون گاهی اوقات واقعا وسوسه میشم که تنهاش بزارم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
آغااااا تینجوری میگید دیگه دلم میترسه بذارمش و برم؟من همیشه فک میکردم شوهرمم نیاز داره یه چند روزی ب ...

ولی من خیلی میترسم شوهرمو تنها بزارم از یه طرفم گاهی اوقات واقعا مجبورم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
مرد واسه آرامش یکم تنهایی میخواد، برعکس خانمها

وا چرا فکر میکنید خانمها ارامش نمیخوان

چه ایرادی داره عزیزم

بنظر من که لازمه زن و مرد هر از گاهی یه کم با خودشون تنها باشن.

وقتی میشنوم یه سریا فکر میکنن این که دو روز همسرشونو تنها بذارن باعث سردی و خیانت و ... میشه به این فکر میکنم که یعنی انقدر زندگیشون سسته که با دو روز دور بودن از هم بپاشه؟؟

من چون از خانوادم دورم گاهی اوقات تنهاش میذارم اتفاقا وقتی برمیگردم دلمون واسه هم تنگ شده و رابطمون خیلی بهتر شده.

مرد واسه آرامش یکم تنهایی میخواد، برعکس خانمها

منم نظرم همینه اینکه بعضی وقتا مردها لازم دارن بدون استرس اینکه الان مادرش یه چیزی میگه زنش ناراحت میشه زنش یه میگه مادرش ناراحت میشه پیش خونوادش باشه و زن هم همینطور

خی منم مجبورم یعنی اگه شوهرتو تنها بذاری بری یه جایی چند روز بمونی وقتی برگردی تغییر میکنه؟

وقتی اصرار بیجا میکنه تغییری نمی کنه ؟؟نمیدونم .بهش کاملا اعتماد دارم منظورم از تغییر این هست که به نبودم عادت میکنه بعدم خودشم از این به بعد مسافرت میره منو تنها میزاره

چه ایرادی داره عزیزم بنظر من که لازمه زن و مرد هر از گاهی یه کم با خودشون تنها باشن. وقتی میشنوم ی ...

دقییییقا منم همینطورم وقتی برمیگردم خیلی دلتنگ هم شدیم حتی یکبار برای جور شدن یه وام مجبور شدم دو ماه شهر خودمون بمونم و توی این دو ماه فقط یکبار خودش دو روز اومد بهم سر زد