2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 56 پست
اگه به شوهرت اطمینان داری آره چرا که نه .ولی خوشبحالتون شوهر من نمیزاره تنها خیابونم برم☹☹

چراا

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
 یعنی اگه دخالت کنه میزاری اجرا؟

نه ولی خودش باید شعورش برسه 

ولی وجدانا مادرشوهرم یکم آروم تر شده وقتی سکه گرون شده قبلا ها خیلی حرف میزد الان بیشتر گوش میکنه😉😉😉😂😂😂

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مسافرتی برام پیش اومده همسر من خیلی اصرار داره که من حتما برم کلا برای هر مسافرتی که باشه هی میگه برو بعضی وقتا تعجب میکنم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

نه من نه شوهرم دلمون نمیاد همدیگرو تنها بزاریم بریم مسافرت شدیدا هم مخالفم با اینکه بدون همسر میرن مسافرت!

اتفاقا توی خانواده همسرم کلا مده که خانوماشون تا ی ماهم شده شوهراشونو ول میکنن میرن حتی مادرشوهر و خواهر شوهر خودم. 

ولی من عمراااا همچین کاری بکنم!

اینجور خانومها باید منتظر باشن که پس فردا روابطشون سرد بشه یا پای یه نفر دیگه باز بشه تو زندگیشون 

حتی خواهرشوهر منو شوهرش ی وقتا به زور میفرسته خونه مامانش اینا میگه برو اونجا بمون بگو بخند با مامانت اینا دلت واشه😕

نه عزیزم

من شکست عشقی خوردم😂😂 ... چقدر از قیافه ات خوشم می یومد😂😂😂... چقدر تو تاپیک هات می یومدم😂😂😂... چقدر اون شب که بی بی چک استفاده کردی دعا کردم مثبت باشه ...

کلا خوشگله 😍😍

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
چراا

نمیزاره دیگه☹یا باید با خودش برم یا یه نفر قابل اطمینان باهام باشه که تنها نباشم.میگه میترسم کسی تو رو ازم بدزده. مردم خیلی عوضی شدن و ....

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
نه من نه شوهرم دلمون نمیاد همدیگرو تنها بزاریم بریم مسافرت شدیدا هم مخالفم با اینکه بدون همسر میرن م ...

منظور من سفر تفریحی نبوده سفر دو روزه اینا بوده

نه من نه شوهرم دلمون نمیاد همدیگرو تنها بزاریم بریم مسافرت شدیدا هم مخالفم با اینکه بدون همسر میرن م ...

خب منی که خونه پدرم یه شهر دیگه ست چی؟مجبورم برای دیدن خونوادم برم شوهرمم که اکثرا با مرخصی هاش موافقت نمیکنن

چ معنی داره ی خانم تنها بره مسافرت؟ والا

خب در مقابل چ معنی داره مرد بدون همسرش بره مسافرت؟؟

خب منی که خونه پدرم یه شهر دیگه ست چی؟مجبورم برای دیدن خونوادم برم شوهرمم که اکثرا با مرخصی هاش مواف ...

میری و میای همسرت رفتارش فرق نکرده یه کوچولو به نبودنت عادت نکرده؟؟