2777
2789

نظر شخصی من اینه که حیف پول خرج لباس و آرایش و سالن این چیزا بشه واسه چند ساعت عوضش با اون پول میشه یه سفر عالی رفت با کلی هیجان و تازگی بدون استرس الکی و خستگی 

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

صبح فردای عروسی شوهرم رفت خونه مامانش اینا دیر اومد منم گرسنم شد ناهار خوردم بعدش شوهرمم اومد تنهایی ناهار خورد بعدشم رفتیم یکم خرید واسه خونه و خیلی معمولی گذشت . اینا قبل از شروع اختلافا بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣چه جونی داشته

اون واسه کارکردن و تمیز کردن همیشه جون داره وقتی رفتیم دیدیم کار داره الکی بلند شدیم گفتیم مزون و ارایشگاه کار داریم میخواییم بریم تاج و لباس رو پس بدیم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

ولی خاطره ی فردای نامزدیمون که بدترین ناطره هم بود این بود که ما رفتیم عروسی شهرستان و همسرم ایناهم رفتن شما یعنی بدشانس تر از ما نبود چون محرم نبودیم بابام نزاشت برم😭خیلی بد بود بعد از کلی سختی به هم رسیدیم بعد تا یه هفته از هم دور بوودیــم😪😪😭

البته یه خوبی داشت این بود که به دو هفته نرسید عقد کردیم😍😍😍😝😝

بیدار شدیم

با همون ماشین گل زده با سوهرم رفتیم لباس عروسو تحویل دادیم 

اومدیم

یکم ارایش کردم و لباس پوشیدم و پاتختی شروع شد .....

شب هم رفتیم خونه مامانم و اومدبم چمدون بستیم واسه ماه عسل 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

(    )

😕 از اون نگاهای زیرزیرکی قوم شوهر و ریز خندیدنای زنا و پچ پچ دخترای مجرد 😐😐😐😐 اه اه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
هیچ اتفاقی نیفتاد به همه حالی کرده بودم از صبحانه و این مراسم مسخره متنفرم بدخوابم نکنید که زخمیتون ...

عاشقتم یعنی🤣🤣🤣🤣 حالا من از الان تو کف اون صبحانه ام فقط😂😂😂😂😂

اگر خواستید منم خاطره فردای عروسی آبجیم رو میگم که پاتختی داشتن

صبح مادرمو و خواهرام برامون صبحونه اورده بودن 😍😍مراسم پاتختی داشتیم زدن و رقصیدن و میوه و شیرینی و خوردن ، مهمونا رفتن و بقیه هم که تزدیکای دوماد بودن موندن  خونه پدرشوهر شام ، که مارو هم نگه داشتن ، منو همسرمم اونجا بودیم ، فرداش هم که رفتیم مادرزن سلام خونه مامان جونم ☺☺و شبم برگشتیم خونه خودمون 😍😍😍

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

فردای عروسی صبحش برام صبحانه مقوی آوردن با جیگر گوسفند

ناهار ظهرم مادرشوهرم برامون آورد

بعدش پاتختی بود بعد جشن پاتختی هم رفتیم زیارت و برگشتیم  شام خونه مادرشوهر خوردیم و اومدیم خونه خودمون و....

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده