2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چه بد😐نخورد تو ذوقتون؟

چرا خیلی خورد توی ذوقمون وقتی رفتیم هیچکس محل نذاشت بهمون انگار نه انگار که عروس و داماد دیشب بودیم😑

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

من سه روز بعد عروسیم بابام عمل دیسک انجام داد

بعد اونجا خالم اینا رو دیدم

شوهر خالم به خالم گفت خانوووم 

ببین از وقتی عروسی‌ کرده چقد چهرش خانومانه شده!!!اصلا کلی تغییر کرده(منظورش دقیقا همونی بود که تو ذهن شمام اومده،کلا آدم مزخرفیه)

حالا من تو عقدم خانوم بودماااا

فقط میخاست یه‌ چرتی بگه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

خاطره روز عروسى ندارم ولى يه بار نامزد كردم كه بهم خورد يادمه فكر ميكرديم چون عقديم ميتونه شب بمونه خونمون يه بار اومد خونه ساعت ١٢ مامانم تو گوشم يواشكى گفت مگه نميخواد بره؟ منم يهو داد زدم فلانى مامان ميگه مگه نميخواى برى ؟ بنده خدا افسرده شد

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
نظر شخصی من اینه که حیف پول خرج لباس و آرایش و سالن این چیزا بشه واسه چند ساعت عوضش با اون پول میشه ...

من با نظرت تقریبا موافقم ولی دوست دارم یه جشن کم هزینه شاد داشته باشم با کلی بزن و برقص . بیشتر هزینه دوست دارم صرف آرایشگاه و آتلیه بشه تازه اونم در حد معقول 

آخر دادین ؟

پول زور بود.پول زیادی هم نداشتیم تو کارتمون.آخه وقت حساب کتاب نگفت.بعدش یادش اومد که الکی میگفت...چون پرسید شوهرت چکار میکنه گفتم درس میده گفت کجا،گفتم دانشگاه،گفت پس وضعش خووووبه.در صورتیکه همینجوریشم اصلا چونه نزده بودم باهاش و گرون حساب کرده بود