2777
2789
مای بیبی سایز چهار کم شده انگار؟

تو داروخونه ها مارک مای بیبی زیاد دیدم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون میشه از نوار بهداشتی و مشما استفاده کرد؟ خیلی به صرفه تره

اره چرا نشه فقط باید تند تند عوض کنی چون پودر جاذب نداره پس میده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
به نظرتون میشه از نوار بهداشتی و مشما استفاده کرد؟ خیلی به صرفه تره

نواربهداشتی بدنیس واسه پوست بچه؟پوشک بچه فکرکنم بهتره اون ساده بزرگا منظورمه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

من که فعلا از پوشک مولفیکس استفاده میکنم

روزانه ٧یا ٨ دفعه هم لازم میشه که تعویض کنم

که فکر کنم تقریبا روزی ١۵ هزار تومان بشه

شما روزانه چند بار تعویض پوشک دارید؟

با این وضعیت که داره پیش می‌ره فکر نکنم دیگه بشه از پوشک استفاده کرد...

مثلاً برا بیرون رفتن پوشک کنیم

تو خونه که هستیم مشما

کسایی رو سراغ دارم که تو این چند وقتی که پوشک گرون شده، رو آوردن به کهنه شوری😫😭😭

۴۶تاییشو گرفتم ۳۷ تومن به پسرم نساخت گزاشتم کنار بدم به کسی که لازم داره,,مای بیبی نبود,,,

‌وای برای دختر من فقط مولفیکس خوبه. بده به من. ۴۰ تومنت میدم اون بسته رو. خونتون کجاس؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
از این شورت چسبیا بگیر خودش جا داره از ای پوشکای ساده بذاری توش.ب نظرم خوبه.ولی باید زود زود عوضش کن ...

شورت چسبی از کجا و چند قیمته؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
۴۶تاییشو گرفتم ۳۷ تومن به پسرم نساخت گزاشتم کنار بدم به کسی که لازم داره,,مای بیبی نبود,,,

از کجا گرفتی؟