2777
2789
عنوان

شپش و درمان

3755 بازدید | 12 پست

با سلام

با توجه به نزدیک شدن زمان مدارس این مطلب زیر رو میزارم اگر کودک و بچه ها درگیر شدند سریع اقدام کنید رفع بشه .

📝🔴درمان شپش سر

🔵استاد تبریزیان

- یکی از علل آن زیاد خوردن انجیر است.

▫️درمان

1- شستن با گل ختمی سفید (باعث کشته شدن شپش ها میشود).

2- آب برگ چغندر (خاصیت دارویی زیادی دارد من جمله کشتن شپش).

⭕استادخیراندیش

شستن سر باسرکه یا آب اسپند

مالیدن روغن بادام تلخ روی سر

دود دادن اسپند دور سر

🔵استاد روازاده

سرکه را گرم کرده و آن را روی سر خود بمالید. حوله یا کلاهی روی سر خود بگذارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید و بعد بشویید.

به همه جای موهای سر خود روغن زیتون بمالید، سپس موهای خود را در قسمت بالای سر خود جمع کنید و با کلاه حمام یا حوله آنها را بپوشانید. ممکن است موها چسبناک و روغنی و ناراحت کننده باشند.

بنابراین می توانید حوله ای را دور گردن خود ببندازید تا این مواد را جذب کند. ۳ تا ۸ ساعت موهای خود را در این حالت نگه دارید. کمتر از ۳ ساعت نباشد،

زیرا تحقیقات نشان داده که شپش ها می توانند تا ۲ ساعت در مایعاتی مانند روغن زیتون زنده بمانند. هر چه مدت زمان به ۸ ساعت نزدیک تر شود، میزان از بین رفتن شپش ها و موثر بودن این روش بیشتر خواهد بود.

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

و همچنین 

۲ قاشق اسفند رو در یک لیوان اب بریزید و بجوشانید.

صاف کنید توی حمام سرتون رو با آب اسفند بشوریید یه مدت محلول توی موهاتون باشه،چندین مرتبه تکرار شه

اینم خیلی جواب میده

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

هیچ کدوم از اینا فایده نداره نه اسفند نه سرکه.یکی از اشناهای ما رفت پیش ینفر موهاشو تقسیم کرده بوده فقط براش لطیفه زده بود و با شونه خیلی خیلی دندونه ریز به حدی ریز که حتی رشکم لابه لاش گیر میکرده زده هرچی که بود ریخته بود پایین ما اصن باورمون نمیشد هیچی تو سرش نمونده بود.فک کنم از اون شونه ها داروخانه ها داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربی بهداشت دخترم میگفت اسفندسمی هست استفاده نکنید.گفت یکی از مدارسی که کار میکتم مادر بچه با آب اسف ...

وا اسپند از زمان حضرت محمد براي ضدعفوني كردن بكار ميرفته يه سرچ تو اينترنت كنيد متوجه ميشيد حتي براي درمان اسهال هم اسپند رو ميخورن

مربی بهداشت دخترم میگفت اسفندسمی هست استفاده نکنید.گفت یکی از مدارسی که کار میکتم مادر بچه با آب اسف ...

این چه حرفیه.مثل شامپو تو حموم استفاده شه قرار نیست‌که بخوره.

اتفاقا برای بچه ی اشنا که از مهد گرفته بود امتحان شد.

هیچ کدوم از اینا فایده نداره نه اسفند نه سرکه.یکی از اشناهای ما رفت پیش ینفر موهاشو تقسیم کرده بوده ...

اره شونه اش هم تو داروخانه هست.

چرا اینجا فایده داره.

بچه اشنا گرفت به این شیوه خودمون کار کردیم .

اول موهاشو به روغن زیتون آغشته کردیم نزدیک ۸ ساعت بعد شونه کرد خیلی زیاد؛(توی حمام نه خونه)تو حموم هم با اب اسفند شست.دو سه بار این کارو کرد یک روز درمیون خوب شد.

البته نکات بهداشتی باید رعایت شه دیگه.

مثلا ملحفه روتختی رو بالشتی لباسهایی که الوده شده اینا همه شسته جلو آفتاب باشه .

جارو کردن کل خونه وووو

خوردن اسفند هست که از یه حدی بیشتر از دوسه دونه بیشتر سمی هست و خطر داره و همچنین برای افراد با طبع گرم خوردنش ممنوعه چون مشکل سازه.

ولی محلولش نه. تایم زیادی تو سر نیست مثل شامپو در حموم استفاده شه

اره شونه اش هم تو داروخانه هست. چرا اینجا فایده داره. بچه اشنا گرفت به این شیوه خودمون کار کردیم . ...

اونکه ترع ولی همون شونه کردنم خیلی مهمه اصلش با اونا میریزه پایین.ارع صدددرصد مراقبتای بعدش خیلی خیلی مهمتره دیگه بعدش نباید بیخیال شی بگی دیگه تمیز شده

شپش#  

شستن سر با لعاب گل ختمی سفیدخیلی خوبه.

شستن سر با جوشانده_برگ_چغندر#
یک روش بسیار عالی و.راحت هم هست که پیشنهاد میکنم  ابتدا  چند روز  این روش انجام بشه  بعد  اگه درمان نشد بعد روش های  دیگه رو امتحان کنید