2777
2789
عنوان

اخرین قهرتون با شوهرتون سر چی بود ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 179 پست
تاپیک ظهرمو نخوندی هر سری میخوام برم پزشک قانونی یا دادگاه پسرم دنبالم نمیاد انقد اذیتم میکنه انقد پ ...

الهی بمیرم خدا خودش مشکلاتت رو حل کنه.ولی به شوهرت بگو اه مظلوم بد جوری میگیره فقط دیر زود داره

همین الان و چند ساعت پیش زیاد بهم ور میره منم حوصلم سر میره هر وقت بغلم میکنه از س ک س میخواد بعد س ک س هی بهم ور میره امروز بهش ندادم اونم باهام قهر کرده الان زنگ زد کلی غر زد که چی دیدی تو این نی نی سایت همش آنجایی منم گفتم باشه تو درست میگیرم کاری نداری گفت نه خدافظ

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر اینکه کدوممون پورشه قرمز رو برداریم 🙂هی من میگفتم برو مازاراتی قرمزرو بردار بزار من اینو بردارم ...

تقصیر اون شام سنگینیه که قبل خواب خوردی   خب کمتر بخور خواهر من

تو بیا و بمان ... 💜
اون لحظه ب شوهرت نگاه کن . مطمعنا دیگه دلت نمیاد باهاش قهرکنی. کم کم رو خودت کار کن

دقیقا منم بحث که میکنیم نگاش که میکنم دل لامصبم میسوزه طاقت نمیارم

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖
همین الان و چند ساعت پیش زیاد بهم ور میره منم حوصلم سر میره هر وقت بغلم میکنه از س ک س میخواد بعد س ...

چی ندادی😱😆

خانومی رو دیدم که کیفش رو زمین بود با شوهرش از جاشون بلند شدن رفتن سمت ماشینشون.زنه خیلی مغرور کیفشو ...

این برداشت شما بوده 

آیا صریحا خودشون این حرفو زدن؟

شاید اون خانوم دستاش درد میکرده 

شاید اینقد بینشون صمیمت هست ک اینو ب منزله ی تحقیر نگاه نمیکنن 

خودتون دیدین ک بهش دستور داده باش ک کیفمو بیار؟

الان همسر اون بانو هم دستور داده 

وگرنه ی انسان اگه با لحت درستی ازش خواسته بشه ی کاریو انجام بده انجام میده 

لحن دستوری ربطی ب زن و مرد بودن نداره 

غرور هم ربطی ب جنیت نداره هر جنسی و انسانی شخصیت خودشو داره 

اگه بنا ب تفکیک جنسیتی باش خانوما لطیف تر و حساس ترن پس باید آروم تر و با متانت تر باهاشون رفتار کرد 

من بارها شده ک ب هر دلیلی بابام وسایلمو اورده یا غذا برام درست کرده و اوردهوگذاشته جلوم یا حتی اتاقمو جم و جور کرده فک کنم اینم ب نظر شما تحقیر کردنه!!چرا چون مرد!! چ ربطی داشت چطو اگه اینکارو مادر انجام بده تحقیر نیس اما پدر انجام بده تحقیر!!

نگاه جنسیتی نگاه عهد بوق ن ی انسان قرن 21 

منم بارها شده تو خیابون دیدم ک مردا بچشونو بغل نمیکنن چرا؟اگه نگاه جنسیتی داشته باشم باید بگم این ی غرور کاذب ک حتی افتشون میاد بچه خودشونو بغل کنن 

همین دیشب سر اینکه گوشیمو تو ماشین جا گذاشتم گفتم برو بیار از تو ماشین گفت دوبار منو فرستادی تو پارکینگ دیگه نمیرم حواستو جمع کن چیزی جا نزاری منم خودم رفتم قهر کردم باهاش ولی پیشش خوابیدم نصفه شب بغلم کرد بعد دیگه کلا صبح یادمون رفت😂😂😂😂

شوهرم که نه نامزدمه بعد دو ماه از ماموریت دو روزه اومده تهران منو ببینه تو این دو روز بخاطر کارای اد ...

وای چدوری دلش اومد

تقصیر اون شام سنگینیه که قبل خواب خوردی   خب کمتر بخور خواهر من

تا باشه از این خوابا حداقل تو خواب از این شوهرا میبینم☹️😎😂

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی