2777
2789
عنوان

راه اندازی مغازه

2242 بازدید | 18 پست

سلام دوستان مدتیه دلمون میخاد ی مغازه بزنیم ولی همش ب بن بست خوردیم. میشه راهنمایی  کنید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
مغازه
1
100%
مغازه
0
0%
تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه نفر تاپیک زد میخواست جمع کنه. اگه مربوط به خورد و خوراک باشه و موقعیت مکانیش مناسب باشه خوب ...

دقیقا بستگی به موقعیه مکانی داره مثلا ما رفتیم پارک اب و اتش پشتش تو کوچه یه سوپریه واسه خرید چارتا چیبس و اب معدنی قشنگ ۲۰ دقیقه تو صف واستادیم

خدایا مرسی که هستی 
الان یه نفر تاپیک زد میخواست جمع کنه. اگه مربوط به خورد و خوراک باشه و موقعیت مکانیش مناسب باشه خوب ...

اگر منظورت سوپر مارکت هست که اصلا فایده نداره. همه می رن از جانبو و کوروش و هفت و رفاه ارزون تر خرید تر می کنن. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
اگر منظورت سوپر مارکت هست که اصلا فایده نداره. همه می رن از جانبو و کوروش و هفت و رفاه ارزون تر خرید ...

نه منظورم فست فود و آبمیوه و رستورانه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
اگر منظورت سوپر مارکت هست که اصلا فایده نداره. همه می رن از جانبو و کوروش و هفت و رفاه ارزون تر خرید ...

نه اینجورم نیست الان دست جانبو و کوروش و... رو شده اعتماد مردم کم شده بهشون اون از گوشتای تاریخ گذشته از مواد غذایی و شوینده هم من شنیدم سفارشی میدن کارخونه از هر بسته چند گرم کمتر میریزه واسه همین زیر قیمته یکی پودر لباسشویی رو قسم میخورد از اینا گرفته و از بیرون میگه با مال بیرون ظرف پر شد با مال اینا سرخالی

تازه الان مردم راحت طلب شدن زورشون میاد برن خودشون سوپری الان سوپری محل ما ماشاااااا..... فقط سه تا پیک داره درسته زیاد شلوغ نیست ولی هر وقت میری تو مغازه داره سفارش تلفنی میگیره پبکاشم مرتب توی کوچه ها و ساختمونهای اطراف در حال ترددن بدون اغراق روزی ده بار فقط این پسره میاد تو مجتمع ما 

پیک ها هم پیاده هستن چون مسبر نزدیکه پسر بچه های افغانی ۱۵ ۱۶ ساله معلومه نیروی کار ارزون هم هستن

خدایا مرسی که هستی 
صنف؟ استان؟ سررشته چی داری؟ مکان تجاری درحال حاضر شغلتون? تجربه باز ار داشتید یاخیر؟

استان بوشهر.شهربرازجان

اونی ک میخادسرمایه بده خودش توبازار کار هست

خودم فعلا تو مغازه ارایشی بهداشتی هستم

چندسال هم تو عکاسی بودم

ولی خب قصد داریم ی کار باشه ک مال خودمون باشه

الان نظر سنجی واسه چیه وقتی گزینه ها هر دو یکیه

خیلی ب این وارد نبود دوتاشو الکی زدم مغازه

ممنون میشم راهنمایی کنید باید چی میزدم