2777
2789

من درست میکنم خوب فرم نمیگیره

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ظرف استیل مواد رو بزار زیرش هم یه کاسه پر یخ  جلو ی باد کولر هم بزن  بعد هم 1 ساعت بز ...

پس من تو ظرف شیشه ای اینکارو کردم

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
50 گرم خامه124 گرم پودر قند و آب  45 گرم گلاب  اندازه ها باید دقیق باشه  من همیشه ...

چ مزه ای میده؟ بدمزه نمیشه؟ میشه این نوع خامه رو رنگی هم کرد؟مثلا چندقطره رنگ خوراکی هم اضافه کنیم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
50 گرم خامه124 گرم پودر قند و آب  45 گرم گلاب  اندازه ها باید دقیق باشه  من همیشه ...

من ترازو ندارم وزن کنم 124 گرم چقد میشه؟؟ طبق پیمانه اگه حساب کنی؟؟

من یک بار درست کردم خوب نشد به خوشمزگی خانه های بیرون نشد دیگه تصمیم گرفتم آماده بگیرم

یه معده گرسنه،یه کیف پول خالی،و یه قلبِ شکسته        باارزش ترین درس ها رو توی زندگی بهت میدن!!!!
چ مزه ای میده؟ بدمزه نمیشه؟ میشه این نوع خامه رو رنگی هم کرد؟مثلا چندقطره رنگ خوراکی هم اضافه کنیم

مزش از خامه های جامدی که از وسایل قنادی میگیریم خوشمزه تره 

رنگ هم میشه اضافه کرد بستگی داره می خواید کم رنگ باشه یا پررنگ

من ترازو ندارم وزن کنم 124 گرم چقد میشه؟؟ طبق پیمانه اگه حساب کنی؟؟

120 گرم. اشتباه شد

آشپزخانه کوچک من رو سرچ کن تو آموزش خامه همه رو معادل لیوان میگه 

من الان ترازو دم دست ندارم که برات اندازه بگیرم ببخشید 

مزش از خامه های جامدی که از وسایل قنادی میگیریم خوشمزه تره  رنگ هم میشه اضافه کرد بستگی داره م ...

124 میلی لیتر آب منظورته؟؟