2777
2789

وای منم درگیر پوشک شدم خیلی نگرانم همسرم میگه هرجور شده میخرم تو فکر پوشکش نباش😔

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔😔😔😔😔😔😔😔😔خدا ازشون نگذره. الان باید به فکر سیسمونی باشم ....همش درگیر پوشک‌شدم

جدی میگم خدارو شکر دخترم حساسیت داره به هر مارکی از این پوشکای کامل فقط واسه بیرون میبندم باکلی کرم تو خونه کهنه میکنمش یا سرپا میگیرم.....جالب اینجاست یه تو راهی هم دارم من چی بگم پس!

به نظرتون احتمال داره ارزون شه؟

نه متاسفانه بدتر میشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

من از مای بی بی راضیم . مولفیکس پاش تاول میزد یعنی از دونه زدن هم شدیدتر بود . ولی مای بی بی خیلی خوب بود .الانم که زیرپوش باباشو باید بذارم 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

مولفیکس که شهر ما نیس سایز ۶

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من از مای بی بی راضیم . مولفیکس پاش تاول میزد یعنی از دونه زدن هم شدیدتر بود . ولی مای بی بی خیلی خو ...

😂😂😂😂😂دیشب پدرشوهرم میگفت زیرشلواری کهنه مامونو نگه میداریم با نایلونای میوه، برا بچت کهنه ببندی. گفتم واللا هییییچ بعید نیست کارم به اونجا بکشه

جدی میگم خدارو شکر دخترم حساسیت داره به هر مارکی از این پوشکای کامل فقط واسه بیرون میبندم باکلی کرم ...

سلام دخترت چند سالشه؟ واسه دستشویی بردنش وقتی بارداری چیکار میکنی که به نی نی فشار نیاد؟

توروخدا برا حل مشکل دخترم یه صلوات بفرستید