2777
2789
من از اول تولد مای بی بی زدم براش خواهر شوهرم بچش ۴ماه از بچه من بزرگتره مولفیکس استفاده میکرد ولی ا ...

بعضیا میگن حساسیت میده ...نمیدونم واللا. کاش میدونستم اگه حساسیت نمیده مای بیبی بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂دیشب پدرشوهرم میگفت زیرشلواری کهنه مامونو نگه میداریم با نایلونای میوه، برا بچت کهنه ببندی ...

خدا لعنتشون کنه . من کهنه خریدم با شورت اما غذاب هم برای خودم هم بچه . طفل معصوم اصلا من بلد نیستم ببندم اونم اذیت میشه هی میگه اذیت و میکشه شورتشو 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
الان هر چی که گیر بیاد خوبه.

چرا همه میگین نیست.بابا من  امرو بیرون بودم و همه سوپریا و بهداشتی و داروخونه ها داشتن هم پشت ویترین هم تو دیدم

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

من از پمپرز و مولفیکس استفاده میکردم

الان که گرون شده مرسی

مای بی بی حساسیت نشون داد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چرا همه میگین نیست.بابا من  امرو بیرون بودم و همه سوپریا و بهداشتی و داروخونه ها داشتن هم پشت و ...

واله شوهر من میگه تو فروشگاه نیست.اگرم باشه کمه و گرون.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

چرا همه میگین نیست.بابا من  امرو بیرون بودم و همه سوپریا و بهداشتی و داروخونه ها داشتن هم پشت و ...

شهرستان يا تهران؟

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي