2821
2789
عنوان

کمک برای خرید وسایل خونه عروس

1070 بازدید | 120 پست

سلام میخوام وسیله خونه رو کم کم شروع کنیم بریم بخریم. از جنس و مارک اصلا سر در نمیارم

از کجا شروع کنم؟ 

اصلا هیچی به ذهنم نمیرسه

از تجربیاتتون بگید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وسایل برقیم رو مارک گاسونیک گرفتم...قیمتش ب نسبت خوبه و جنس خوبی ام داره...اگه توانایی مالی خیلی ...

میخوام مارک خوب باشه. چون اگه خوب نباشه خراب شه مجبورم دوباره بخرم که هزینه بردار میشه. پس از اولش یه چیز خوب بخرم بهتره

وسیله برقیای من فِلِر و بایترونه بنظرم از وسیله برقی شروع کن چون روز به روز گرونتر میشه

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
اول برقیاتو،منم دارم جهاز میخرم گاسونیک فلر سامسونگ ناساو.....خریدم

بعد از برقیا چی؟

من خونه ساده و خلوت دوس دارم. به نظرت نیازه که تمام وسایل برقی اشپزخونه مثل ابمیوه گیری، اسیاب کن و از این جور چیزا جدا جدا بخرم؟ وسیله برقی ای نیست که همه اینا رو با هم داشته باشه؟

من برقی کوچیکامو همه رو پارس خزر خریدم الانم واقعا راضیم فقط چای سازم المانیه چرخ گوشتمم گوسونیک ولی ...

مثلا چیا از پارس خزر خریدی؟

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
من برقی کوچیکامو همه رو پارس خزر خریدم الانم واقعا راضیم فقط چای سازم المانیه چرخ گوشتمم گوسونیک ولی ...

مرسی از راهنماییت

ظرف و ظروف تنوع زیاد داره. چینی، ارکوپال اینا کدوم خوبه؟ سرویس قابلمه چی؟ مامانم میگه فقط چودن بخر. نظر شما چیه

بعد از برقیا چی؟ من خونه ساده و خلوت دوس دارم. به نظرت نیازه که تمام وسایل برقی اشپزخونه مثل ابمیوه ...

عزیزم من 22کاره بایترون خریدم همه چی داره خودم رو راحت کردم 

وسیله برقیای من فِلِر و بایترونه بنظرم از وسیله برقی شروع کن چون روز به روز گرونتر میشه

اره راس میگی. اوضاع بدی شده. یخچال و لباسشویی و فر اینارو چی گرفتی شما؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792