2777
2789
عنوان

بنطرتون از قیافه من بدش میاد?😔

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 43 پست
من صورتم سبزست بدنم خیلییی سفیده...اولین باری منو لخت دید تعجب کرده بود

خوب اینکه خیلی عالیه خوشبحالت😁

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ازدواج به خاطر تعادل هورمونی پوستت چند درجه روشن تر میشه.همه ی سفیدا هم خشکل نیستن.

مگه بعد ازدواج هورمونا تنظیم میشن !؟ من مشکل هورمونی دارم ازدواج کنم ینی درست میشه!؟

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

برعکس منی😆😆

خب اینکه کاری نداری ساده ترین راهش اینه کرم روشن کننده همیشه بزنی... اما فک کنم صورتت بخاطر آفتاب و اینا یکم سبزه شده.. بگو مهم بدنمه 😊 اصن هیچی نگو حال داری... 🤔

انسانم آرزوست  
مگه بعد ازدواج هورمونا تنظیم میشن !؟ من مشکل هورمونی دارم ازدواج کنم ینی درست میشه!؟

بله رابطه ی جنسی هورمونای بدن زنو تنظیم می کنه و پوست زن شاداب میشه.اگه مشکل حاد هورمونی نداشته باشی بله ولی اگه مشکلت بزرگه با دارو.

سفید چیه اخه من خودمم سبزه بانمک دوس دارم بنظرم اصلااا پیشش کم نیار و یوقتی نشون ندی ازش ناراحتی اعتماد بنفستو ببر بالا و برای خودت و تیپ و قیافت ارزش قائل شو😚

راااسی تاپیکای قبلیتو خوندم عکس چشم و ابروتو دیدم بنظرم خیلی نازی و تو دل برویی اصلا از این فکرا نکن پیش خودت چشم و ابروت خیلی قشنگ بودن😍

عزیزم مطمن باش خیلی دوستت داره و رو کنجکاوی پرسیده نامزد منم همیشه بهم میگه مث کولو ها سیاهیو و بهم انداختن من میخندم و یادمم نیست بااینکه رنگ پوستم گندمی روشنه مابین برنزه و سفیده و هرجا میرم بهم میگن که رنگ پوستت خیلی خاصه ولی خب من اصلن ناراحت نمیشم 

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

[QUOTE=68264594]بله رابطه ی جنسی هورمونای بدن زنو تنظیم می کنه و پوست زن شاداب میشه.اگه مشکل حاد هورمونی نداشته باشی ...[/QUOT

ببین من قبل پریودم شدیدن سفید بودن بعد اینکه پریود شدم تو عرض چندماه پوستم شد سیاه سیاه هی تو این سالا داره رنگ پوستم برمیگرده و الان شدم گندمی روشن ینی امکان داره بازم برگردم ب رنگ پوست قبلیم !؟دورو بریام میگن هیچ وقت نمیدونیم که رنگ پوستت دقیقن چییه 

نامزده من میگه سبزه ی من😂😂

یا چون خودم شمالیم شعر سیا سیا من تو رو نخوامو میخونه 😂😂😂😂😂یه دفعه که اعتراض کردم گفت مگه تو سیاهی به خودت میگیری کلا پسرا چرت و پرت زیاد میگن 

من خودم میدونم اصلا سفید دوس نداره  علاقه به ادما که واسه چهره نیست

خودشم سفیدو بوره تقریبا 

سخت نگیر 

من سبزه ی روشنم بدنم سفید نیست ولی روشن تر از صورتمه  ولی فقط یه بار ناراحت شدم بعد دیگ تاییدش کردم و باهاش خندیدم 😃