2777
2789
عنوان

بنطرتون از قیافه من بدش میاد?😔

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 43 پست

دوست داشته که سمتت اومده وگرنه که چاقو زیر گلوش نذاشته بودن که .... منم شوهرم بور و سفید و قد بلند ۱۹۴ قدش، خودم سبزه روشن و قدم ۱۵۹ هست ، خیلی اعتماد به نفس دارم برا همین هیچ وقت خودمو پیشش دست کم نگرفتم برا همین تا حالا اون همش از زیبایی من تعریف میکنه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

انقد عزت نفس داشته باش ک جرااااات کنه از چهره ت انتقاد کنه...کوچکترین ضعفی نشون نده..مبادا گریه کنی پیشش یا هر چی...کاملا از چهره ت دفاع کن...امروز اومد بگو منظورت چی بود...اگر ادامه داد بگو من نامه فدایت شوم نفرستادم...من عالی ام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشته که سمتت اومده وگرنه که چاقو زیر گلوش نذاشته بودن که .... منم شوهرم بور و سفید و قد بلند ۱ ...

تازه من از اول بهش گفتم من سفید و بور بدم میومده الان همیشه اون معذب هست پیش من ، دست پیش بگیر عزیزم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

الان خیلی ها بلوند هستن دوست دارن خودشو برنزه و تیره کنن رنگ پوست و مو و چشم خیلی تو زیبایی تاثیر نداره زیبایی به تناسب اندام و اجزای چهره ست که شما داری البته لیزر کردن رو روشن کردن نواحی تیره اثر داره ولی میتونید از ماسک ها یا مواد غذای ای استفاده کنید تا پوستتون روشن بشه خیلی هم مهمه که اعتماد به نفس درمورد چهره تون داشته باشید اینطوری کسی هم چیزی نمیگه

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
شوهرم میگه صورتت سفیده بدنت سبزه!! میگه گولم زدی 😆😐

😃😃😃

مث من

البته من سوتین اسفنجی‌میپوشیدم 

😆حالا میگه تو منو گول زدی نمیبخشمت😅

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو