2777
2789
عنوان

خانمایی که تنبلی تخمدان دارن

978 بازدید | 19 پست

امروز رفتم دکتر میگم ۵ماهه دارم متفورمین میخورم هنوز باردار نشدم میگه چند سالته میگم۲۳ـ

گفت کدوم کی گفته تنبلی داری حالا سونو یه چیزی زده

تو قبلش پریود میشدی الان پریود میشی پس مشکلی نداری زمان داری تو تا ۱سال

گفتم دکتر قبلی گفت چون تنبلی داری فرق داری با خانمای دیگه باید زودتر بیای

گفتش اون برای خانمای۳۵سال به بالاس نه شما 

فقط ویتامینEداد بهم میگه اگه قبلا پیش من اومده بودی متفورمینم بهت نمیدادم تو مشکلی نداری

برای شوهرمم آزمایش نوشت گفت اگه شوهرت مشکلی نداشته باشه تو هم نداری 😞

بنظرتون پیش دکتر دیگه نرم

خدایا شکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سیزده ماهه اقدام‌کردم دکترم میگه تنبلی تخمدان دارم ولی من پریودام منظمه،اینماه لتروزل و پنج تا آمپول سینال اف زدم دوتا فولیکول ۱۶ داشتم روز دوازدهم‌پریودم دعا کنید این ماه نتیجه بگیرم

ینی گفت به صرف اینکه پریود میشی تنبلی نداری؟

گفت قبل اینکه بفهمی پریودیت چه جوری بود گفتم مرتب بودم به دفعه یه ماه نشدم سونو دادم زد تنبلی گفت الان چه جوریه گفتم پریود میشم گفت تا یک سال باید صبر کنی سنی نداری مشکلیم نداری

خدایا شکرت😍
منم دیروز دکتر رفتم یعنی6ماهه دکتر میرم دریغ از یه دونه قرص...  از نینی سایتی ها فهمیدم بله تو ...

سونو داخلی هم خارجی دادم جفت گفت تنبلی دکتره گفت 

نگرانی برای خانمایی که سنشون بالاس نه شما

خدایا شکرت😍
سونو داخلی هم خارجی دادم جفت گفت تنبلی دکتره گفت  نگرانی برای خانمایی که سنشون بالاس نه شما

به منم همینو میگه اما من2سال ازدواج کردم و بچه خیلی دوست دارم شرایط مالی هم دارم واسه آوردنش..نمیفهمم چرا دکترا اینقدر خودخواهن

به منم همینو میگه اما من2سال ازدواج کردم و بچه خیلی دوست دارم شرایط مالی هم دارم واسه آوردنش..نمیفهم ...

خییلی زورشون میاد دارو بدن 

الان موندم چیکار کنم 

زده به سرم بیخیال بشم

خدایا شکرت😍