2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازشون نفرت دارم مخصوصا خواهر شوهرم مخصوصا اینکه حق شوهر منو خرد روز به روز پول رو پول میزاره و شوهر بدبخت من باید کارگری و حمالی کنه پول دربیاره ازشون نفرررررررررررررررررررت دارم

دخترم تمام زندگی من

من خودم سه تا خواهر شوهر دارم عاشقشونم مادر شوهرمم بد نیست ولی گاهی یکارایی میکنه که ازش بدم میاد گاهی هم کاری میکنه خوشم میاد یجوریه

یکی از خواهر شوهرام رفته ترکیه انقد دلم براش تنگه که نگو فاصله سنیمونم کم نیست ولی خیلی خوبیم باهم خیلی هم راحتیم باهم گاهی جوری میشه چند روز خونه همدیگه میمونیم

خواهر شوهر داری؟باهاشون چقد فاصله سنی داری؟با مادرشوهرت هم صمیمی هستی؟

آره دوتا خواهر شوهر دارم یکیش سی و دو ساله یکیش همسن خودم.با کوچیکه خیلی صمیمی هستیم یه بار داشتم از شوهرم بهش یه چیز بد میگفتم ، بعدش گفتم البته داداشته نباید این حرف و بزنم گفت نه بابا ما داریم به عنوان دوتا دوست با هم درد دل می کنیم .با مادر شوهرمم خوبیم البته خب خیلی کم ناراحتی هم پیش اومده 

آره دوتا خواهر شوهر دارم یکیش سی و دو ساله یکیش همسن خودم.با کوچیکه خیلی صمیمی هستیم یه بار داشتم از ...

مادر شوهرم یجوریه که وقتی میبینه شوهرم همه حرفامو گوش میده حسودیش میشه سعی میکنه یه حرفایی بگه یا کارایی بکنه که به حرف اونم گوش بده اما شوهرم اصلا اهمیت چندانی نمیده به حرفاش چون میدونه از حسادت اون جور میکنه ولی من اذیت میشم. خواهر شوهرم بزرگم ۳۷سالشه دومی۳۴ سومی۳۳ منم ۲۰

خداروشکر رضایت از خانواده شوهر واقعا خییلی تو زندگی مشترک تاثیر داره 

آره واقعا منم گاهی میشینم با خواهرشوهر بزرگم درد و دل میکنم میگم البته داداشته میگه نه با بیخیال فک کن داداشم نیست راحت بگو حرفتو بعدش راهنماییم میکنه 

یا حتی اون دوتای بقیه هم خیلی خوبن 

موقعی که یکم دلخوری پیش بیاد هم اونا طرف منو میگیرن میگم اخ گناه من بود اون بی تقصیر میگن اره میدونیم ولی خواستیم زیاد پاش جا نگیره ولی مثلا تو اشتباهت این بود و راهنماییم میکنن

مادر شوهر منم وقتی دختراش باشن دیگه محل نمیده به کسی نمیذاره دست به سیاه و سفید بزنن انتظار داده من ...

واس منم همینجوریه ولی من دائما اونجام و زیادم محل نمیدم به این کاراش خودمو گاهی میزنم به  نفهمیدن گاهی اینجور کردن خوبه 

ولی در کل بد نیست

ولی پدر شوهرمم خیلی خوبه خیلی