2777
2789

من گرماییم داغون یدفه خونه مادرشوهرم خواب بودیم بیدارشدم دیدم بالباس زیرخوابم نگوتوخواب گرمم شده لباسامودرآورده بودم 

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگر راحتی که دیده باشند مشکل ندارد.ولی .قبلاً سابقه داشتی خونه خودت .زیر پتو هم که بودی.ولی من شده شب یه جا خوابیدم صبح یه ور دیگه بیدار شدم ولی اصلا یادم نمیاد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خوب اگر راحتی که دیده باشند مشکل ندارد.ولی .قبلاً سابقه داشتی خونه خودت .زیر پتو هم که بودی.ولی من ش ...

بنظرت اگه راحت بود با روسری میخوابید ؟؟؟؟

چقد استارتر متناقضه 😂 

دِلتان بُسوزه ،مو بِچِه محله ی امام رضایُم ...
خیلی نامردین من جدی میگم تاپیکای قبلیمو بخونین چه دلیلی داره نصف شب دروغ بگم 

نگفتن دروغ میگی .خنده دار بوده شرایطت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بنظرت اگه راحت بود با روسری میخوابید ؟؟؟؟ چقد استارتر متناقضه  😂

راحت منظورش اینه تعارف ندارن فکر کنم ولی محرم نامحرم براشون مهمه.

خیلی نامردین من جدی میگم تاپیکای قبلیمو بخونین چه دلیلی داره نصف شب دروغ بگم 

نگفتم دروغ میگی من فقط اون لحظه ای ک بیدار شدی و شوکه شدی رو تصور کردم خندم گرف همین 😢

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
خوب اگر راحتی که دیده باشند مشکل ندارد.ولی .قبلاً سابقه داشتی خونه خودت .زیر پتو هم که بودی.ولی من ش ...

ن راحت نیستم که دیده باشن راحتیم که با لباس کنار هم بحوابیم برا دو شب  ویلا جدا نگیریم من از همین میترسم که نصف شب کسی ندیده باشه مثل برادرشوهرمو شوهرخالم . فقط این دوتا نامحرمن. 

حالا اينجا ك همه خسته بودن و كسي نديده و كلا خطري تهديدت نميكنه ولي عزيزم سعي كن حواست رو بيشتر جمع كني خطرناكه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت