بچه ها من با چندتا خانواده اومدیم مسافرت یه ویلای کوچیک که فقط موقع خواب میایم اینجا. یه نیم ساعت پیش از خواب پریدم دیدم زیر پتو شلوار پام نیست با عجله گشتم پایین پام بود پتو روم بود زود پوشیدمش ولی خیلییییی عصبی و ناراحتم دوس دارم بمیرم میگم نکنه کسی پاهای منو دیده همه تو یه حال کوچیک خوابیدم حتی روسریمو از سرم در نیوردم با روسری خوابیدم فاجعه اینجاست که هرچی فکر میکنم یادم نمیاد من کنده باشمش همسرمو بیدار کردم اونم چیزی نمیدونست چون شبا همه خسته مثل جنازه میفتیم.برام سواله برا کسی پیش اومده خودش کاری انجام بده تو خواب حواسش نباشه بعد یادشم نیاد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب اگر راحتی که دیده باشند مشکل ندارد.ولی .قبلاً سابقه داشتی خونه خودت .زیر پتو هم که بودی.ولی من شده شب یه جا خوابیدم صبح یه ور دیگه بیدار شدم ولی اصلا یادم نمیاد
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
منم چند سال پیش یبار بیدار شدم دیدم بلوزم تنم نیست اصلااااا یادم نمیومد که درش اورده باشم و نه قبلش سابقه داشته نه ویگه تکرار شد واسه منم خیای عجییب بود
خیلی نامردین من جدی میگم تاپیکای قبلیمو بخونین چه دلیلی داره نصف شب دروغ بگم
نگفتن دروغ میگی .خنده دار بوده شرایطت
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
خوب اگر راحتی که دیده باشند مشکل ندارد.ولی .قبلاً سابقه داشتی خونه خودت .زیر پتو هم که بودی.ولی من ش ...
ن راحت نیستم که دیده باشن راحتیم که با لباس کنار هم بحوابیم برا دو شب ویلا جدا نگیریم من از همین میترسم که نصف شب کسی ندیده باشه مثل برادرشوهرمو شوهرخالم . فقط این دوتا نامحرمن.
حالا اينجا ك همه خسته بودن و كسي نديده و كلا خطري تهديدت نميكنه ولي عزيزم سعي كن حواست رو بيشتر جمع كني خطرناكه
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت