2777
2789

از ی طرف مشکل بیماری نامزدم از ی طرف مشکلی ک توی تایپک قبل گفتم براش پیش اومده از ی طرف حساسیتاش از ی طرف این ک میگه حق نداری بی چادر جایی بری😑از ی طرف اخلاقش ک اگه یچیزی بگم و از کوره در ره هیچی غیر ممکن نیس از ی طرف گیر دادن خونوادم و هنوزم موافق نبودنشون با این وصلت!

از ی طرف مشکلات مالیش از ی طرف حسم بهش ک دیوونشم از ی طرف حرف خاستگارای جدید و حرفای مامان بابام و ناراحتیای یواشکی نامزدم😑واااای دیوونه شم عجیب نیی اصن چ‌کنم من با این زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم اما وصلتى كه پدر و مادر راضى نباشن تا تهش خوب نميشه

اينهمه پوئن منفى هم كه داره

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

با شکاک بودن نمیشه کنار اومد.

به حرف پدر و مادرت گوش بده.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

عزيزم ميتونم بپرسم لوسمي خونشون رو چجوري تشخيص دادن؟؟؟

ببخشين سوالم بي ربطه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
رسمی ک خاستگاری نمیکنن آشنان و فک میکنن پدرمادرم راضی نیستن ما هم ک فقط اسممون رو همه شاید شد

با منطق جلو برید عاشقی زودتموم میشه زندگی بالاپایین زیاد داره به نظرم مشاوربرید اون چون یک فردغریبه است بهتر راهنمایی میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزيزم ميتونم بپرسم لوسمي خونشون رو چجوري تشخيص دادن؟؟؟ ببخشين سوالم بي ربطه

از روی یسری علائم مث خون دماغ شدن و خستگی زودرس سردرد ...

بعدشم ک آزمایش داد ک مطمئن شن😞

از روی یسری علائم مث خون دماغ شدن و خستگی زودرس سردرد ... بعدشم ک آزمایش داد ک مطمئن شن😞

گلبول هاي سفيدشون بالا بود؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️