2777
2789
عنوان

همه نظرتونو راجب این جمله بگید(پول خوشبختی نمیاره)

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 80 پست

پول خوشبختی نمیاره ولی مرده را زنده میکنه مریض درمان می‌کنه دختر جهاز میده پسر را خونه و ماشین میده نازا را بچه میده بیکار را شغل میده اگه اینا خوشبختی نیست پس چیه

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دلار ۱۴هزار تومن الان منتظری همه بگن خیر پول خوشبختی نمیاره!!!!!؟؟؟الان کسی پول نداشته باشه باید سرشو بزاره با خیال راحت بمیره،این فلسفه ها چیه راه نیندازید تو این بازار شام

بی پولی 100 درصد بدبختی داره

پولداری 50 درصد خوشبختی  :

_پولدار مریض شه میتونه هر دارویی بگیره هر بیمارستانی بره

بی پول مریض شه .................

(البته غیر از بیماریهایی که تو کل دنیا هم علاج ندارن)

-بیشترین عامل دعوای خونوادگی بی پولی هست

اینجا همه چی درهمه 

این جمله یه قاعده نیست ولی پول ضامن خوشبختی نیست ! البته یه قاعده کلی هست که نبود پول در اکثر مواقع بدبختی میاره !! ببین اگر سلامتی نباشه اگر اسایش روان نباشه اگر لذت نبری پول به درد نمیخوره ! اما وقتی سالمی و ارومی و لذت میبری پول واقعا یه معجزه است ❤️😍 الهی خدا به هممون عاقبت بخیری بده ( الهی همه سالم باشیم الهی به هرچی صلاحتونه برسین الهی غم نبینین الهی همیشه  جیبتون پرپول باشه)

من فقط ب یه چیز پولدارا حسرت میخورم

اینکه میتونن یه خونه ویلایی بزرگ داشته باشن که توش همه ی استانداردهای ساختمان سازی رعایت شده و نه سروشدا اذیتشون میکنه نه سرما و گرما

اما ما تو این آپارتمانای غیراستاندارد با انواع و اقسام سروصداها و همسایه های با فرهنگای مختلف باید سرسام بگیریم

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

اينو قبول ندارم ،پارسال پسر اون مرده فرشيه كي بود اسمشو يادم رفت جوون بخاطر بيماري مرد،باباش انقدر پ ...

خواسته خداهم دخیله..من یکی ازاقواممون سرطان گرفت حدود1میلیاردتو1سال خرجش کردن..همیشه میگه اگه این پول نبود من همون روزامرده بودم

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍

خیلی از اینا اشتباهه مثل :

علم از ثروت بهتره

ادمایی ک نماز میخونن کار بد نمیکنن

پول خوشبختی نمیاره

پولدار ها ارامش فقیرر ها رو ندارن

والا این روزا. نفس رو هم با پول میشه کشید:\ پول نداشته باشی نفس نمیکشی.

اخرش هم نفهمیدم چرا میگن پولدار ها ارامش فقیر ها رو ندارن

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره بیادپولاشوبده ب من...اصلا ب هیچ وجه قبول ندارم.پول خوشبختی میاره..اینم ...

اره بابا این چرتوپرتارو کردن تومغزمون ازاول،جوریه که یکی ثروتمندباشه میگن یادزذه یا خوشبخت نیس اماحقیقت نداره،خیلیم خوشبختن حداقل رنج مالی نمیکشن ونگرانش نیستن

الان شخص خودم اگه پول داشتم که شوهرم نخواد همه حقوقشو بده قسط اگه پول داشتم که یه سیسمونی خوب واسه بچم بگیرم اگه پول داشتم که یه خونه واسه بابام بگیرم که نخواد بعد پنجاه سال از صبح تا شب کار کنه و خیلی چیزای دیگه 

الان خوشبخت بودم