2777
2789
عنوان

همه نظرتونو راجب این جمله بگید(پول خوشبختی نمیاره)

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 80 پست

پول مکمل خوشبختیه. تنها به صرف داشتنش نمیشه گفت خوشبختی اما اگه نداشته باشی میتونی بخاطر کمبود هات حس خوبی نداشته باشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم بد میشه وقتی میگن پول خوشبختی نمیاره ،خیلی هم میاره والا ما هرپولداری دیدیم انگار تو بهشت زندگی میکنن ،انگار همه پولدارا معتادن یا شبشه ای ،با این حرفا ماها رو خر کردن 

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
بنظرم جزو جملات شعاریه حتی سلامتی هم با پول میشه اوکی کرد اکثرا مواقع 

اينو قبول ندارم ،پارسال پسر اون مرده فرشيه كي بود اسمشو يادم رفت جوون بخاطر بيماري مرد،باباش انقدر پولداره

برای خوشبختی مقداری پول هم لازمه..اما تضمین کننده ی خوشبختی اصلا و ابدا نیست

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

هر کی گفته بیخود کرده گفته

پول نداشته باشی مثل یه مرده ی متحرک میمونی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اينو قبول ندارم ،پارسال پسر اون مرده فرشيه كي بود اسمشو يادم رفت جوون بخاطر بيماري مرد،باباش انقدر پ ...

میگم دیگه 

اکثر مواقع 

اکثر مواقع سلامتی هم میاره 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره بیادپولاشوبده ب من...اصلا ب هیچ وجه قبول ندارم.پول خوشبختی میاره..اینم ک میگن اوناخوش نیستن وفلان وبمان همش اشتباهه.بلاخره مشکل وناخوشی برای همه هست.اوناحداقل اگه ی مریضیه بدم بگیرن پوله اینکه برن بهترین کشورخودشونو درمان کنن دارن.بخصوص توی کشورما ک اگه پول نداشته باشی بایدبری بمیری

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍