2777
2789
عنوان

نظر خواهی، لطفااااا

85 بازدید | 11 پست

ميخواستم مهر اقدام به بارداری دوم کنم، به نظرتون تو این بحران کارم درسته؟؟؟چه کار کنم😢😢😢

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بنا بر شرتیط زندگیه خودت بسنج.وین بهترین پایتخت دنیا واسه زندگیه همین وین تو دوران جنگ جهانی ویران شد و هزاران نفر خودکشی کردن.ادم از اینوه خبر نداره شاید خدا تقدیر خوبی برای ادم رقم بزنه.فقط نگاه به شرایط و روحیه ی خودت کن.من شخصا علاقه ندارم به بچه و راحت میتونم قیدشو بزنم

هرجور خودت میدونی ولی حالا که نظر میخوای به نظرم بزار بعد از آبان ببین وضعیت مملکت چطور میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

نگرانم میترسم يه اتفاق بدی تو مملکت بيوفته، همه چیز کمیاب بشه، نگرانم قرار باشه این دوره رو با استرس زياااااد بگذرونم

عزیزم تو یه نگاه به قیمت پوشک بنداز خودت جواب سوالتو میگیری😐

یعنی تا نه ماه ديگه بهتر نميشه؟؟؟خدا به دادمون برسه