2777
2789
عنوان

میخوام یه رمان بنویسم

443 بازدید | 12 پست

یکی دوتا قصه ندتهاست تو ذهنمه ولی حوصله نداشتم قلم ب دست شم... چند روز پیش شروع کردم و چند صفحه ای نوشتم، نمیدونم چطوری میتونم ب اشتراک بذارمش... ترجیحم اینه کگی کانال بزنم تو تل  کو ب صورت پارت پارت قرارش بدم.. ولی نمیزونم چطوری ممبر جور کنم

میتونی یه وبلاک بنویسی یا اینکه تو گروه تلگرامی که عضوی هرشب قسمتیش رو ضبط کنی بذاری اینجور بهتره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی یه وبلاک بنویسی یا اینکه تو گروه تلگرامی که عضوی هرشب قسمتیش رو ضبط کنی بذاری اینجور بهتره

اخه گروه ندارم... وبلاگم ک دیگه دورانش تموم شده، کنتر کسی سر میزنه

نمیدونم چطوری تبادل لینک کنم با کانالا

اخه گروه ندارم... وبلاگم ک دیگه دورانش تموم شده، کنتر کسی سر میزنه نمیدونم چطوری تبادل لینک کنم با ...

میتونی اینجا یه تایپیک بزنی.بنویسی هرشب فلان ساعت داستان تایپ میکنم براتون

و هرشب بذاری و تایپیکت رو تاروز بعد قفل کنی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عضو یه انجمن شو  منم از طریق یه انجمن رمانمو منتشر کردم و تو گوگل هست

میشه بگین چطوری؟؟؟

انجمن مث ۹۸یا؟؟

اخه رمانم کامل نیست میخوام پارت بندیش کنم، هرشب یه پارت

میشه بگین چطوری؟؟؟ انجمن مث ۹۸یا؟؟ اخه رمانم کامل نیست میخوام پارت بندیش کنم، هرشب یه پارت

اره انجمنه خودش اپ داره بعد ک چنل زدی هم بررت تبلیغ میکنه 

انجمن رمان های عاشقانه علی غلامی

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂