2777
2789
عنوان

لگد زدن جنین پسر و دختر

16677 بازدید | 22 پست

مامانا میشه بیاین یه لحظه؟

میگن پسر عین ماهی تو شکم لیز میخوره 

از هفته چندم حس میشه؟ 

من هفته ۲۱ ام همش سمت چپمه و گاهی لگد احساس میکنم؟

میشه تجربه هاتون و بگید سر پسر ها و دختر هاتون؟

میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙

من اواخر ماه چهارم دیگه تکونای پسرمو حس میکردم تا الانکه اخر ماه ششم.

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اواخر ماه چهارم دیگه تکونای پسرمو حس میکردم تا الانکه اخر ماه ششم.

تکوناش چجوری بود اولش با الان عزیزم؟

میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙

من آخرای هفته ی ۲۲ ام تایک هفته قبل نمیدونستم درست حس میکنم یا نه اما الان یه هفته س قشنگ همه ی شکممو لگد مال میکنه ازپشت نافم گرفته تا دور نافم و زیر شکمم و دوتا کنارا ی شکمم.قشنگ یوهو یه تیکه ازشکمم میپره بالا میاد پایین

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
من نی نیم دختره عین ماهی لیز میخوره فکر نمیکنم تکون خوردن ربطی به جنسیت داشته باشه 

اا من فکر میکردم فقط پسر لیز میخوره! مال من لگد میزنه فقط

پس چرا تیکتت ابیه عزیزم؟

من آخرای هفته ی ۲۲ ام تایک هفته قبل نمیدونستم درست حس میکنم یا نه اما الان یه هفته س قشنگ همه ی شکمم ...

اخی عزیزمممم چه شیطونه خدا حفظش کنه ، پس لیز نمیخوره بره از این ور شیکمت اون ور شیکمت؟

تکوناش چجوری بود اولش با الان عزیزم؟

خیلی ریز بودن تکوناش.بقول همه مثه ماهی بود.دست هم که میزاشتم رو شکمم ضربان قلبشو حس میکردم.الان نه فضول خان قربونش برم دقیقا لگد میزنه.جوری که شکمم میاد بالا.

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏