mamani_goli مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 103 عنوان لگد زدن جنین پسر و دختر | مشاهده متن کامل بحث + 16680 بازدید | 22 پست مامانا میشه بیاین یه لحظه؟میگن پسر عین ماهی تو شکم لیز میخوره از هفته چندم حس میشه؟ من هفته ۲۱ ام همش سمت چپمه و گاهی لگد احساس میکنم؟میشه تجربه هاتون و بگید سر پسر ها و دختر هاتون؟ میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙 1397/06/13 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گُــلثــومـ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3621 وقتی لگد میزنه درد میاد؟🤔😐 بعضی وقتا قلقلک ام میاد خندم میگیره بعضی وقتا ی کوچولو درد و قلقلک قاطیه😀
mamani_goli مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 103 منم پسرم بیشتر سمت چپ هست گاهی مثل نبض یه چیزی حس می کنم ولی لگد نه بیست هفتم تمومه منم کلا سمت چپمه، اوایل مثل پروانه میزد بعضی وقتا الان یکم محکمتر شده! مامانم میپرسه لیز میخوره!؟ منم گیج میشم😁 اخه قدیمیا میگن پسر لیز میخوره میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙
mamani_goli مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 103 بعضی وقتا قلقلک ام میاد خندم میگیره بعضی وقتا ی کوچولو درد و قلقلک قاطیه😀 ای جان خدا حفظش کنه❤️ میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83698 تکوناش چجوری بود اولش با الان عزیزم؟ جنسیت بچت چیه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 اخی عزیزمممم چه شیطونه خدا حفظش کنه ، پس لیز نمیخوره بره از این ور شیکمت اون ور شیکمت؟ احساس لیزی نداشتم ولی زیاد ورجه وورجه داره دیروزم دکتر بهم گفت زودم فهمیدی لگداشو.تا هفته ی ۲۸ گفت حرکات جنین زیاد مهم نیسآخه جفتمم قدامیه میگن دیرتر میفهمی دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
افسون29 عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 3471 منم کلا سمت چپمه، اوایل مثل پروانه میزد بعضی وقتا الان یکم محکمتر شده! مامانم میپرسه لیز میخوره!؟ من ... نه منم لیز خوردن حس نکردم
mamani_goli مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 103 جنسیت بچت چیه پسره میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙