2777
2789
عنوان

کسی هست تعبیر خواب بلد باشه؟!

96 بازدید | 10 پست

اگر کسی هست میشه بیاد بگه تا خوابم رو بنویسم؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

من دختر خیلی مومنی نیستم و متاسفانه اهل نماز و روزه نیستم (خدایا منو ببخش)

اما حلام و حروم و نامحرم و اینارو حتی الامکان رعایت میکنم

پدربزرگم چند ماهی هست فوت شده

خوابشو دیدم

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

بگو عزیزم اگه بلد بودیم تعبیر میکنیم اگرم نه دیگه مارو ببخش

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب دیدم رفتم خونه پدربزرگم و خیلی هم شلوغ بود ،عمو و عمه و بقیه همه بودن

که پدربزرگم قرآن به دست نشسته بود

صدام کرد رفتم کنارش

بهم گفت همیشه سوره مائده رو بخون

فقط همیناش یادمه 

چه ربطی به اعتقادت داره

منظورم اینه خیلی سفت و سخت اهل نماز و قران نیستم چون خوابش رو دیدم گفتم شاید تعبیر خاصی داشته باشه

عزیزم اگه خواب ببینی که  سوره مائده میخونی دلیل بر ازدیاد مال ونعمته خودتعبیر  قران خوندن هم رسیدن به مقصود و آرزوهاست.......دیگه خودت بزار کنار همدیگه ببین معنیش چی میشه ..به نظر من یعنی واسه افزایش رزق وروزی سوره مائده رو بخونی خوبه   

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم اگه خواب ببینی که  سوره مائده میخونی دلیل بر ازدیاد مال ونعمته خودتعبیر  قران خوندن ...

بی نهایت ممنونم ازت 

بی نهایت ممنونم ازت 

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم مفیده بوده باشه😘😘