2777
2789
عنوان

دور چشم تیره

86 بازدید | 10 پست

۲۱ سالمه ارثیه نیست زیر چشام گود شده خط افتاده تو گوشیم کم بیام باز همونه چیکار کنم بتظرتون؟

دور چشم اکسیژن خوبه؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه مخفی کردنش کانسیلر بزن 

ولی دائم خوب بشه باید بری دکتر زیبایی‌ 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

واسه مخفی کردنش کانسیلر بزن ولی دائم خوب بشه باید بری دکتر زیبایی‌

نه رو مخمه حالا از دور چشم استفاده کنم ببینم چی میشه

اهل آرایش نیستم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ازمایش خون بده ببین کم خونی نداری

من کم خونی دارم دور چشمام سیاهه گریه و استرس و بی خوابی هم خیلیی زیاد داشتم 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

برای گودی خب درمانی نیست جز فیلر

برای سیاهی من مزوتراپی کردم چند جلسه خوب بود ولی بعد از یکماه باز برمیگشت هرماه میزدم تااخر ماه خوب بود بماند ک یکی دوهفته م کبودی جای سوزن بود زیر چشمم

اما من سرم کافئین اوردینری استفاده میکنم حدود دوماه هست و تقریبا ۹۰٪ تیرگی رفع شد هرکس میبینه متوجه میشه 

البته این سرم فقط اورجینالش این تاثیر رو داره فیکش تو ایران زیاده اگر اورجینالش استفادع کنی تضمینی بعد از یک ماه خودت متوجه تغییر میشی من هنوز اولین سرمم نصف شده ولی ۹۰٪ سیاهی رفع شده و باعث شده گودی چشمم خیلی کمتر ب چشم بیاد

البته اینم بگم حتما باید از کرم دورچشم استفاده کنی چون کافئین خشک میکنه زیر چشمتو اگ دپر چشم نزنی

من شبا قبل خواب سرم کافئین میزنم صبح پامیشم صورتمو میشورم روتین صبح و دور چشم میزنم و خیلی خیلی راضیم من قبلا بدون اینک کرم بزنم زیر چشمم نمیتونسم برم بیرون خیلی سیاه بود ولی الان بدون کرم میرم و اوکیه

کرم دور چشم کوزارکس هم تعریفشو خیلی شنیدم ولی استفاده نکردم بقیه محصولات کوزارکس رو استفادع کردم عالی بودن