2777
2789
عنوان

ایده برا تولدهای دونفره

1499 بازدید | 54 پست

سلام خانومای گل و مهربون و خوش ذوق 😍

تولد همسرم ۲۱ ام هست اما چون توی محرم میفته میخوام پنجشنبه یه جشن کوچولوی دوتایی بگیرم اگه ایده ای دارین بهم بگین ممنون میشم

من کلی کار کرده بودم واسه تولدش خراب کردش😐

کیک و شمع و کادو 

شام بیرون 

به خودم اساسی رسیده بودم موهام برآشینگ کردم و .... 

تو تاپیک قبلیم تعریف کردم چی شدش😒

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلی کار کرده بودم واسه تولدش خراب کردش😐 کیک و شمع و کادو  شام بیرون  به خودم اساسی ...

عزیزم میتونم بفهمم که چقد دلخور شدی انشالله از این به بعدش همش خوشی و خنده و سلامتی باشه برات

خب مثلا میتونی عکسایی که باهم گرفتینو چاپ کنی بعد از دم در تا میز ناهار خوری از این بادکنک هلیومیا بذاری که بیان بالا بعد عکسا رو روش بچسبانی و بعد مثلا گلم بریزی خخخ و کیک رو بذاری رو میز وقتی رسید برو و ماچش کن و خلاصه شعر بخونین و اینا خخخ و بعد هم کادوشو بده و شامم براش درس کن😊به نظرم تو خونه و خودتون تنها بهتره تا یرین بیرون😊😊

عزیزم میتونم بفهمم که چقد دلخور شدی انشالله از این به بعدش همش خوشی و خنده و سلامتی باشه برات

فدات عزیز دلم 

مسی مهربون 

ایشالا همه دلشون خوش و زندگیشون پر از قشنگی باشه

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

کیک کادوی دلچسب و آنچنانی شام مورد علاقه اش موزیک رقص دونفره بوسه و ادامه ماجرا....

با برادر شوهرام شبا میریم پیاده روی نمیدونم چجوری بگم نمیایم یوقت ناراحت نشن که دعوت نکردم یا یهویی برسن همچی خراب بشه😂

خب مثلا میتونی عکسایی که باهم گرفتینو چاپ کنی بعد از دم در تا میز ناهار خوری از این بادکنک هلیومیا ب ...

مرسی عزیزم اره خودمم دوست دارم دونفره باشه بقیه میان ذوق هم ندارن ذوقمونم کور میکنن😂