2777
2789
عنوان

ایده برا تولدهای دونفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 54 پست
از کیکت خوشم اومد شاید منم از همینا بگیرم 

میتونی بجای حرف اول اسمشون بگی سن رو بنویسن عکس مدلش رو میزارم برات گلم ..فقط حتما بگو کیک چون توی عکس تارت و بیسکوییته البته سلیقه ای هست اما ما دوست نداشتیم گفتم کیک بزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز شما کادوشو گرفتی ولی من تو کادوهم موندم نمیدونم چی بگیرم 

منم خیلی دو دل بودم اما واقعا دلش دوچرخه میخواست گفتم چی بهتر از این میتونه خوشحالش کنه چیزی بگیر که نیاز داره مردا اینطوری بیشتر دوست دارن 

منم خیلی دو دل بودم اما واقعا دلش دوچرخه میخواست گفتم چی بهتر از این میتونه خوشحالش کنه چیزی بگیر که ...

ازم قول گرفته بود برا تولدش یا هلی کوپتر یا کواد کوپتر بگیرم براش منم تنها نمیتونم برم خرید این چیزا خودش باید باشه که خوبشو بگیره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ازم قول گرفته بود برا تولدش یا هلی کوپتر یا کواد کوپتر بگیرم براش منم تنها نمیتونم برم خرید این چیزا ...

نمیتونی بسپری به کسی که سر در میاره از این چیزا بره بگیره

نمیتونی بسپری به کسی که سر در میاره از این چیزا بره بگیره

باورت میشه هیچکیو ندارم که بتونه بره بگیره برام 

احتمالا پولشو بدم باهم بریم بخریم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
باورت میشه هیچکیو ندارم که بتونه بره بگیره برام  احتمالا پولشو بدم باهم بریم بخریم

چرا باورم نشه عزیزم بالاخره هرکس یه شرایطی داره..اره اگه کسی رو سراغ نداری حتما با خودش برو متاسفانه بعضی از فروشنده ها از سادگی ما خانوما سو استفاده میکنن..اگه میتونی تولدش رو تو به کافه بگیر بعد باهم بگیرین کادو رو بگیرین خونه رو از قبل تمیز کن مسیر تا اتاق خوابتون رو گل بریز ...وای من میگم ذوق دارم😍😂