2777
2789
عنوان

ایده برا تولدهای دونفره

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 54 پست
بگو جایی دعوتیم یا مهمون دارم  یا بگو مریض شدی دور از جونت  البته راستش بگی بهتره ولی خب ...

همسرم هشت میاد خونه اگه شد که تا ده و نیم که اونا میان تولد رو خلاصه کنم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمع عددی گرفتم..کادو هم دوچرخه چند وقت بود خودش میخواست بخره امروز فردا میکرد گذاشتم تواتاق همش میتر ...

دوچره چجوری خریدی؟ 😆من یه جفت جوراب میخرم خودش میفهمه... بزار پایین تخت... اهان درضمن قبلش بهش اس بده خوابم میادرفتم بخوابم خودت درو باز کن بیا.... گل پر پر بسته ی کوچیک دو تومن بود از همون خشک ها یا میتونی پنج تا گل بخری اونارو پر پر کنی خوبه

دوچره چجوری خریدی؟ 😆من یه جفت جوراب میخرم خودش میفهمه... بزار پایین تخت... اهان درضمن قبلش بهش اس ب ...

از قبل برا تولدش پس انداز کردم دادم به بابام رفت خرید ...اره فکر خوبیه😍 پس از همین گلای بسته ای پنج شش تا میگیرم ..تختم طوری نیست که بره پایینش تو اتاقی گذاشتم که استفاده نمیکنیم مگه اینکه یک در هزار از بدشانسی من بره😂 بنظرتون برف شادی بخرم ؟

بچه ها منم از ایده هاتون دارم استفاده میکنم چندروز دیگه تولد شوهرمه منم میخام دونفری بگیرم وحسابی سورپرایزش کنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
گفتن کمتر از کیلو سفارش نمیگیرن کیلویی ۳۰ تومن حالا دیگه وزن کنه پایین و بالا میشه حتما

از کیکت خوشم اومد شاید منم از همینا بگیرم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها منم از ایده هاتون دارم استفاده میکنم چندروز دیگه تولد شوهرمه منم میخام دونفری بگیرم وحسابی سو ...

امیدوارم اینقد خوش بگذره که بشه بهترین و خاطره انگیز ترین روزتون😘

امیدوارم اینقد خوش بگذره که بشه بهترین و خاطره انگیز ترین روزتون😘

ایشالا همچنین برا شما عزیزم...اولین باره میخام براش سنگ تموم بذارم