2777
2789
عنوان

خانوما اگر هستبن لطفا بیاین

177 بازدید | 27 پست

خترم امروز واکسن ۶ ماهگی زد به هیچ عنوان استامینوفن نمیخوره و به زور خم که میریزم تو حلقش همشو بالا میاره....الان دمای زیربغلشو گرفتم ۳۷.۵ هستش  شیاف گذاشتم ولی بعد چند دقیقه خیلی عذر میخوام پی پی کرد.. پاشویه کردم تبش پایین نمیاد بنظرتون ببرمش بیمارستان؟ نمیدونم چکار کنم 

نیلا❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف باعث کار انداختن معده میشه طبیعی شکمش کار کرده اما شیاف برای ۳۷.۵ زود بود برای ۳۸.۵ باید شیاف بذاری پاراکید بده بریز ته خلقش که مزه اش رو نفهمه پشتش بلافاصله شیشه شیر یا سینه رو بکن دهنش تا دارو بده پایین بعد بغلش کن راه ببر دم پنجره یا کوچه که حواسش پرت بشه 

پسر منم بد دارو می خوره

ایشالا بیاد پایین من انقدر میترسم 😭😭😭😭😭

ترس نداره ک

پاشویه کن بعدش دمای زیر زبونشو بگیر با دماسنج جیوه ای اگه ۳۷.۵ یا پایینتر بود تب نداره ولی تا صبح نخواب بالا سرش پاشویه کن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
حوله رو برار تو فریزر خنک ک شد بذار رو جای واکسن  کاش قطره ی استامینوفن داشتی میدادی بهش

قطره استامینوفن دارم ولی اصلا نمیخوره امروز دادم ساعت ۶ تا ساعت ۱۰ داشت بالا میاورد هر یه ساعت 

نیلا❤❤