2777
2789
عنوان

خانوما اگر هستبن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
ایشالا بیاد پایین من انقدر میترسم 😭😭😭😭😭

بچه ها تا بزرگ بشن هزارتا دردسر دارن , اینقدر نگران نباش , ان شاءالله زودتر خوب بشه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف باعث کار انداختن معده میشه طبیعی شکمش کار کرده اما شیاف برای ۳۷.۵ زود بود برای ۳۸.۵ باید شیاف ب ...

اتفاقا امروز پاراکید هم خریدم بلافاصله بعد خوردن بالا میاره اصلا مهلت نمیده ک شیر بدم یا کاری کنم ته حلقشم میریزم بخدا 

نیلا❤❤
اتفاقا امروز پاراکید هم خریدم بلافاصله بعد خوردن بالا میاره اصلا مهلت نمیده ک شیر بدم یا کاری کنم ته ...

توی آب قند حل کنی چی؟ گول نمی خوره؟ یا توی آب میوه حل کنی؟ بریز توی قاشق بده اگر بروفن داری اونو بده مژه شربت آلبالو میده

[QUOTE=68166181]گلابم بدی بخوره یکم برا تب خوبه کلا پاشویه کن نذار گرم شه  من غصم گرفته بچه ها ...

اره شیرینن خدا کمک کنه بچه ها سالم باشن ادم هر سختی رو به جون میخره 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم