2777
2789
عنوان

عيب شوهرتون چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 186 پست
این که گفتی قد کوتاه ؟چاق؟لاغر؟كچل؟بد هيكل؟ اینا که دست خود آدم نیست پس عیب نیست.

قد اره ولي بقيه چيزا دست خود آدم هستش،يه هيكل خوب بايد تلاش كرد واسش 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد،اخه مگه چيكار ميكنن با دوستاش كه انقد وابسته هست؟از اول اينجوري بودش؟

اره از اول اينطورى بود اما گفته بود ازدواج كنم خوب ميشم الانم قبول نميكنه كه كارش اشتباس ميگه تو الكى گير ميدى كجا ميرم مگه همين حام

NEW LIFE,,,,,,,,
اره از اول اينطورى بود اما گفته بود ازدواج كنم خوب ميشم الانم قبول نميكنه كه كارش اشتباس ميگه تو الك ...

بايد همه ي وقتش با تــو باشه ،مخصوصا الان كه بارداري

قد اره ولي بقيه چيزا دست خود آدم هستش،يه هيكل خوب بايد تلاش كرد واسش 

کچل باشه چی؟😂😂😂😂

شوخی دارم میکنم ناراحت نشیا

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  
خوب نميتونين دو نفري كار كنين ؟خيلي سخته واقعا همه چي با پول هستش😶

آخه من دو تا بچه دارم شوهرم صبح تا غروب بعضی وقتا نیس بچه ها رو چکار کنم کجا برم کار کنم 

واقعا سخته امیدوارم هیچکس روزای بی پولی نکشه با اینحال بخدا ی وقتی ی چیزم میخورم همش میگم نکنه یکی همینم نداشته باشه خدا خودش کمک کنه به منم قدرت بده تحمل کنم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

وقتی بحث خانوادش باشه بی منطق میشه،البته فقط جلو من،تو مسائل مالی مربوط به من خیلی دخالت میکنه،حواسش هست یه هزاری اضافی خرج نکنم ولی خودش.....،

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
وقتی بحث خانوادش باشه بی منطق میشه،البته فقط جلو من،تو مسائل مالی مربوط به من خیلی دخالت میکنه،حواسش ...

واي اره اكثر مردا رو خانوادشون حساسن مخصوصا مادرشون 😑

قد كوتاه نيست متوسطه بداخلاق نيست بامن و صبوره بددهن نيست بيشتر سكوت ميكنه موقع عصبانيت خيانت كار ...

عزيزم خيلي خوبه 😂بچه هم به نظرم الان كار درستيه كه نميخواي ،هم يكم با هم وقت بگذرونيد هم من هميشه فكر ميكنم زوده😂

بددهنی ...دست به زن....خیانت اش....بیش از اندازه همرو مخصوصا خانوادش رو خوب میدونه.....سریع بایه فدات بشم مادر و خواهرش شلوارشم درمیاره میده به اونا.....واینکه سفسته گر خوبیه.....همه جیرو به نفع خودش میکنه

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏