2777
2789
عنوان

بغل میکنه

171 بازدید | 7 پست

در طول روز و شب همسرت بغلت می‌کنه؟؟ بوست می‌کنه ؟؟ جدا از رابطه جن سی

و اینکه چندسال اول بهتره بعدش عادی میشه ازدواج؟؟ درسته؟؟ من از داخل زندگی کسی خبر ندارم برای همین میخام بدونم چطوریه رابطتتون با همسرتون داخل خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه روزی یدونه بوس عادیه دیگه!بله ازدواج بعد از یه مدت اگه هیجان نداشته باشید عادی میشه براتون

من مثل اول عقدم خیلی پرشوورم اما اون خیلی عادی شده بهش میگم ناراحتیمو قبول نمی‌کنه 

من مثل اول عقدم خیلی پرشوورم اما اون خیلی عادی شده بهش میگم ناراحتیمو قبول نمی‌کنه

تو دوران عقد عادیه عزیزم هزارجور مشغله و نگرانیه عروسی و خونه زندگی جهاز و بعدش فکر کردن به مخارج زندگیه مشترک

آقایون خیلی خیلی به این چیزا فکر میکنن ولی فقط میریزن تو خودشون چیزی نمیگن برای همین کلافه میشن

منم عقدم اینطوری بودیم

باربی_سایت🎀