2777
2789
عنوان

عيب شوهرتون چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 186 پست
با دوستاش زياد بيرون ميره اذيت نميشي؟

اذيت ميشم كه گفتم اينجا،بيرون مسافرت اينا نميره اما هرروز ميره بيرون پيششون منم تنهام هرچقدرم ميگم فايده نداره،مثلا امروز نوبت سونو داشتم غروب همين كه از سر كار اومد خواست بره بيرون گفتم يه ساعت ديگه بايد بريم سونو نرو يهو بريم بيرون نرفت اما هيچ حرفى نميزد انگار بزور نگهش داشته بودم حرسش گرفته بود ،تا اينكه رفتيم من و جلو مطب پياده كرد خودش رفت!!!!!!!!منم تنها چندساعت تومطب بودم خيلى شلوغ بود كارم كه تموم شد اومد دنبالم 

NEW LIFE,,,,,,,,

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه مشکل همس

برا ما خیلی زیاده از پا در آورده منو چون ی دلیلش بیفکریای شوهرم بوده ک وضعمون اینه

من هیکلو قیافه و اخلاقو هیچی شوهرمو روش زوم نمیکنم اگ روم کنم هیچکدومش باب میلم نیس ولی چون دوسش دارم به چشمم نمیاد ولی این مسئله مالی همه دنیا رو از چشمم انداخته

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
اذيت ميشم كه گفتم اينجا،بيرون مسافرت اينا نميره اما هرروز ميره بيرون پيششون منم تنهام هرچقدرم ميگم ف ...

چه بی احساسه یعنی دوستاش انقد براش مهمن سعی کن دوستاش روازچشمم بندازی

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
برا ما خیلی زیاده از پا در آورده منو چون ی دلیلش بیفکریای شوهرم بوده ک وضعمون اینه من هیکلو قیافه و ...

خوب نميتونين دو نفري كار كنين ؟خيلي سخته واقعا همه چي با پول هستش😶

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
اذيت ميشم كه گفتم اينجا،بيرون مسافرت اينا نميره اما هرروز ميره بيرون پيششون منم تنهام هرچقدرم ميگم ف ...

چه بد،اخه مگه چيكار ميكنن با دوستاش كه انقد وابسته هست؟از اول اينجوري بودش؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁