2777
2789
استرس داره ؟  خواب میبینه که از ارتفاع بلند پرت میشه ؟

اصلا.هر وقت میپرسم خواب دیدی میگه نه مگه چی شده؟

آخه چند باری دستش رو شکم یا قفسه سینم بوده یهو فشار داده.با صدای من از خواب میپره.

هیچوقت یادش نیست خواب دیده باشه

Do not give up  
منم پاهام يهو به شدت ميپره يهو از خواب بلند ميشم ننيدونم از چيه

منم گاهی از خستگی شده ببینم از پرتگاه میفتم یا بپرم.ولی نه همیشه.

میگم الان تخت داره میلرزه از تکوناش

Do not give up  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم 😂😂 یه چن باری سیلی بش بزن درست میشه  ولی این چیزا مال اعصابه قرص ارامش بخور عوارض ...

آخه اونقد که آرومه من همش دعواش میکنم.میگم یکم هول کن.عصبی بشو.نگران باش.

عجیبه

Do not give up  
😂😂😂 یه بچه فامیل داشتیم خواب بود یهو چشاشو باز میکرد یه دف رفتم جلو صورتشو ببینم یهو باز کرد 😂😂 ...

😂😂😂😂😂اخه خیلی بده ادم دست خودش نیس بعد که مثلا بیدار میشدم مامانم میگف چرا تو خواب یهو اونجوری شدی

باعث میشد خودم از خودم بیشتر بترسم😂😂

#نه_به_لایک
چ حالی داشت اونی که کنارت میخوابید😂😂😂😂

خیلی بد شوکه میشه آدم.اوایل بارداریم دستش رو شکمم بود مثه همیشه.یهو فشار داد.خدارو شکر بالاتر از رحمم بود.الان تا دستشو میذاره رو شکمم میارمش بالا نزدیک معده.از ترس بچه.یهو میپره فشار میاره.

تا میخوابه هم ذستشو یواش میبرم کنار از شکمم

Do not give up  
هر شب همینه.تا میخوابه میپره همش.من گاهی از پرشش میفهمم خوابه.الان کنارمه.همش دارم تکون میخورم با تک ...

شوهر منم همینه..همه همینن..یکی کم یکی زیاد...وارد خلصه میشن این حالت میشن.بعد یک ساعت ارومتر میشه.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
😂😂😂 یه بچه فامیل داشتیم خواب بود یهو چشاشو باز میکرد یه دف رفتم جلو صورتشو ببینم یهو باز کرد 😂😂 ...

خخخخخ.خواهر کوچیکه منم تو خواب بلند بلند حرف میزد.هنوزم اینجوریه.سکته میده.😂😂😂😂یهو وسط سکوت تو چرت نازی بلند داد میزنه با یکی حرف میزنه

Do not give up  
چجوری رفعش میکنی؟

میرم پیش کسی که بلده و خوب میتونه رفعش کنه

خودتم میتونی البته... رو یکی از لباساش چهارقل و وان یکاد رو بخون و یه چندتا تیکه چوب نازک هم بگیر دستت ئ بعد که سورها خوندی فوت کن بهش و مغرب با اسپند دود کن😀🌼

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
شوهر منم همینه..همه همینن..یکی کم یکی زیاد...وارد خلصه میشن این حالت میشن.بعد یک ساعت ارومتر میشه.

تا صبح همینه.آروم نمیشه.

همش میپره.

دوست دارم درمانش پیدا بشه😢

Do not give up