2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم‌کنین.نوزاد ۳ روزم...

383 بازدید | 29 پست

شنبه زایمان کردم و اولش شیرم نیومده بود

الان یهو هر دوتا سینم ورم کردن عین سنگ.دردش افتضاحه.نمیدونم چیکار کنم.

نینی هم اصلا و ابدا نمیگیره سینمو

موندم بخدا

مباركهههههه😚😚

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر دوش دستی بگیر . اروم هم ماساژ بده . دوش اب گرم هم خیلی خوبه . پشت قفسه سینه ت هم بگو یکی ماساژ بده و پارچه گرم بذاره . زود راهش باز میشه . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ماساژ بده وبدوش همه این دوران رو داشتن گلم فقط نذار شیر توش بمونه میدونم درد داره و زیاد چیزی بیرون نمیاد ولی هر نیم ساعت این کاروبکن وگرنه دردش خیلی بدتر میشه وقتی سینه اتو بگیره خوب میشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

کمپرس گرم بذار و کم کم بدوش سینه ت خالی بشه یکم، بعد که یکم نرم تر بشه نی نی میگیره سینه ت رو. دردش رو باید تحمل کنی 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

زیر دوش آب گرم ماساژ بده سینه هاتو

هرچند وقت یکبار هم بدوش شیرشو که تو سینت نمونه اذیت کنه

نی نی هم طبیعیه اولش بلد نیست باصبر بهش یاد بده تا اون موقع هم شیشه بهش نده که یاد بگیره