2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بچه تازه متولد شده دیدم یه خروار مو داشت خیلی برام عجیب بود

یه خروار چیه 

قشنگ صحبت کن بعضی بچه ها پرموهستن پسرمنم خیلی پرمو بود تمام بدنش موداشت هنوز داره دوماهگی موهاش کوتاه کردیم چون تو چشماش بود

یه خروار چیه  قشنگ صحبت کن بعضی بچه ها پرموهستن پسرمنم خیلی پرمو بود تمام بدنش موداشت هنوز دار ...

وا مگه خروار حرف زشتیه من همیشه میگم چند سال قبل یه خروار مو داشتم . جایی ندیدمو نخوندم خروار حرف زشتی باشع. شما بهتره مودب باشی نه من

وا مگه خروار حرف زشتیه من همیشه میگم چند سال قبل یه خروار مو داشتم . جایی ندیدمو نخوندم خروار حرف زش ...

خروار شاید واسه شخص شما خوب باشه اما نوزاد به این نازی وظریفی حیفه کلمه خروار واسه ش به کار ببریر، بهتری بگی پر مو

سه سال و نه ماه

اگر همکاری کنه سرش روغن نارگیل بمال (کف سرش) بعد با دست براش چنگ بزن عین خاروندن هر وقت اومد پیش ت براش چنگ بزن چنگ زدن باعث جریان بیشتر خون توی سر میشه بذار سه چهار ساعت بمونه اگر خیلی دختر خوبیه سرش حنای معمولی بذار اونم سه ساعت سرش بمونه اگر موهاش مشکی باشه خرمایی تیره میشه هرچی بیشتر بذاری تیره تر میشه من بچه بودم مامانم می ذاشت برام منم به عشق قهوه ای شدن موهام همکاری می کردم مامانم دوست های هندی داشت از اونا یاد گرفته بود دیدی که هندی ها چه موهایی دارند. حنا گذاشتن یعنی حنا رو بمالی بعد روی سرش کیسه مشمایی بکشی که زیرش عرق کنه و حنا خشک نشه روی اون هم روسری بذاری که به در و دیوار نماله اگر نشت کرد