2777
2789
عنوان

موندن یا رفتن ؟

315 بازدید | 51 پست

دوستان عزیز 

من ۲ ساله که ازدواج کردم و قصد دارم که یک سال دیگه اقدام کنم برای بارداری. بخاطر وضعیت شغلی همسرم ما امکان مهاجرت به اروپا رو داریم ولی من نمیتونم تصمیم بگیرم که اینکار رو انجام بدیم یا نه . خیلییییی دو دلم . صدبار تصمیم گرفتم و پشیمون شدم . دیگه واقعا خسته شدم . از طرفی وضعیت آب و هوایی و اقتصادی ایران روز به روز داره بدتر میشه و من از آینده‌ی اینجا موندن میترسم . از طرفی رشته‌ی من طوری بوده که از ایران برم عملا باید از صفر شروع کنم و تحصیلاتم فایده‌ای نداره. دوری از خانواده و تفاوت فرهنگی و اینها هم که بماند. نمیدونم باید چیکار کنم. میشه اگر شما نظر یا فکری دارید بهم بگید؟

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اومدم بگم خوش بحالت من تا ته ماجرا ها هستم جنگ بشه حتما میمیرم  برو راحت خوش باش

اخه میترسم اونجا هم خوشی ای در انتظارم نباشه :(

اینجا همه موافقه مهاجرتن

کسی نمیگه بمون مملکتتو خودت بساز

همه میگن کاش جای تو بودیم و قطعا گزینه رفتنو انتخاب میکنن

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
اخه میترسم اونجا هم خوشی ای در انتظارم نباشه :(

منفی فکر نکن اونجاهااا بهترین در انتظارتونههه اصلااا اینجا بچه نیار گناه داره حتمااا پایه باااش و برووو امیدوارمممم موفق باشی

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
اصلا شک نکن....میدونی من با وضعیت مالی نسبتا خوب به هر دری میزنم نمیشه. خیلی رفتن سخت شده اگه تو شرا ...

یکی از مشکلاتم اینه که شوهرم نسبتن ادم مذهبی‌ای هست. سفت نیست خیلیا ولی خب مذهبیه . میترسم بریم اونجا با هم سر مسایل فرهنگی به مشکل بخوریم.

منفی فکر نکن اونجاهااا بهترین در انتظارتونههه اصلااا اینجا بچه نیار گناه داره حتمااا پایه باااش و بر ...

ممنونم عزیزم . همچنین تو هم موفق باشی :)

میترسم اونجا رفتن هم فایده‌ای نداشته باشه :(

حتما داره ازادی و امنیتتو اروپاعالیهههحتماا برو کاش من شرایطشو داشتم و میتونستم برممم اینجا هیچی معلوم نیست نه کار هست نه هوا نه اب . همه ی کله گنده ها بچه هاشونو فرستادن اونور اب ما موندیم اینجا رو بساززیمممم حتمااا برو 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم