2777
2789
عنوان

حالم اصن خوب نیس:(دارم خل میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 45 پست
نه بابا الان اعصاب همه داغونه محکم ترم شاید بزنن

آره بابا عقده ای تر هم شدن ، حالا باز خوبه واسه مشروب نگرفتن . 

اون زمان یادمه که کمیته بود و داداشم و چون با دختر دیدن و داداشم حاضر جوابی کرده بود گرفتن حسابی کبابش کردند 😢😢😢😭😭😭😭

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن 8 میلیون😭دستش تنگه خب منم که نباید مامان بابام بفهمن از کجا جور کنم؟

از اين كارا سر در نميارم ولي اگه يه وكيل خوب بگيره نميشه كمتر بشع؟بگو خيلي بپرسه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
چجوری؟چیکار میشه کرد واسه بخشیده شدنش؟

نمی‌دونم والا ، پارتی مارتی ندارید بره واسطه بشه 

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
از اين كارا سر در نميارم ولي اگه يه وكيل خوب بگيره نميشه كمتر بشع؟بگو خيلي بپرسه 

از جریمه ک بمیرن هم کم نمیکنن خیر ندیده ها رو شلاقم ک ب خیال خودشون تخفیف دادن 

آره بابا عقده ای تر هم شدن ، حالا باز خوبه واسه مشروب نگرفتن .  اون زمان یادمه که کمیته بود و ...

اصلا به اونا چه ربطی داره

تو ایران فقط نصب ماهواره جرمه گمونم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یادمه داداشمو که میزدند داد می زده یا زهرا ، اونوقت اون یارو می‌گفته تو زهرا می‌شناسی ، بعد محکم تر می‌زده ،😭😭😭

البته میگم واسه بیست سال پیش یا شاید بیشتر بوده شاید الان اینطوری نباشه

اصلا به اونا چه ربطی داره تو ایران فقط نصب ماهواره جرمه گمونم

جریان داداش من واسه بیست سال پیشه ، ولی می‌دونم واسه مشروب بد میزنند

یادمه داداشمو که میزدند داد می زده یا زهرا ، اونوقت اون یارو می‌گفته تو زهرا می‌شناسی ، بعد محکم تر ...

😔😔😔😔😔از تصورش حالم بد شد

وحشتناكه😔

😔😔😔😔😔از تصورش حالم بد شد وحشتناكه😔

خیلی ، باز یادم افتاد بمیرم برااآش 😭😭😭😭

از جریمه ک بمیرن هم کم نمیکنن خیر ندیده ها رو شلاقم ک ب خیال خودشون تخفیف دادن 

طلا نداري؟

اگه داري بفروش