2777
2789
عنوان

حالم اصن خوب نیس:(دارم خل میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلاقش واسه چی بوده؟ شاید بخشیده شد. خیلی هم اونجوری زیاد و محکم نمیزنن من یه جورایی کارم تو دادگاه ...

بخاطر نصب ماهواره . چجوری ممکنه بخشیده شه؟امکانش هس؟

ببخشید،  البته من واسه ۲۰ سال پیش و دیدم اونموقع که تو خیابون پسر و دختر میدیدن می‌گرفتند که نسبتتون چیه اگه نسبتی نداشتن شلاق میزدند.

من برادرم و ۸۰ تا شلاق زدند به خاطر حرف زدن با دختر و لباس که مناسب نبوده ( عکس رخ یه زن روش بوده ) کمرش تیکه و پاره بود البته میگم ۲۰ سال پیش .

شاید الان آرومتر بزنند

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
ببخشید،  البته من واسه ۲۰ سال پیش و دیدم اونموقع که تو خیابون پسر و دختر میدیدن می‌گرفتند که نس ...

نه بابا

الان اعصاب همه داغونه

محکم ترم شاید بزنن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حالا آن شاالله بخشیده میشه غصه نخور

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
یکی از آشناهای شوهرم رو شلاق زده بودن رفته بود ملاقاتش میگفت وضعیتش خیلی بد بود اصلا نمیتونست بشینه ...

الهی بمیرم یاد داداشم افتادم 😢😢😢😢