2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭😭

175 بازدید | 21 پست

خانواده شوهرم تا حالا هیچکاری برام نکردن دریغ ازیه گرم طلا(البته ازچهارسال پیش نه الان که گرونه)یا یه تومن کمک هیچی.توزندگیمم دخالت میکنن خیلی.شوهرم هم مهندس برقه هم سرپرسته کارخونه بدونه هیچ حمایتی حقوقشم خوبه ولی چون مسئولیتش زیاده ساعت کاریش و درگیریشم زیاده حالا خانوادش هی منوسرزنش میکنن چرا اینطوری کارمیکنه چرا کارگری میکنه چرا بابای توبراش کارخوب پیدانمیکنه هی من میگم بابا همه که پشت میزنشین و6ساعته نمیشن این فنیه شب ساعت 3زنگ بزنن بایدبره.هرسری میرم خواهرشوهرم میام شدیدا دعوامون میشه درحالیکه خونه خودمون کم پیش میاد دعوامون شه.نمیدونم چیکار3ساله دارم تلاش میکنم ولی هنوز سرخونه اولم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بگو شما اگر خرج مارو میدید کارنکنه  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه نده حرف بزنن

بگو مگه من این شغل رو براش انتخاب کردم؟

خواهر خوبی هستی اون موقع که رفت برق بخونه جلوشو میگرفتی میگفتی باید اداری باشه!

مادرخوبی هستی خودت براش کار اداری پیدا کن.

بابای من هنر کنه واسه پسر خودش کار پیدا کنه

ضمنا خودش که راضیه چرا خودتونو اذیت میکنین؟ واسه پوستتون خوب نیستا🙄

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

ببشترشم خواهرشوهرم همرو کوک میکنه شوهرخودش 15ساله داره کارمیکنه یه تومن ازشوهرم بیشترمیگیره وزودتر میادخونه شوهرمن تازه رفته تو5سال.بعدهی سرزنش میکنن هی دخالت میکنن.بنظرتون چیکارکنم دیگه دخالت نکنن

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
کمترکن رفت و امدت رو .

الان حامله شده البته فهمید من قصدشو دارم فوری اقدام کرد واسه بچه دومش انتظارداره من برم ازش مراقبت کنم

اجازه نده حرف بزنن بگو مگه من این شغل رو براش انتخاب کردم؟ خواهر خوبی هستی اون موقع که رفت برق بخو ...

اخه باعث میشن با شوهرم دعوام شه

الان حامله شده البته فهمید من قصدشو دارم فوری اقدام کرد واسه بچه دومش انتظارداره من برم ازش مراقبت ک ...

وا چ انتظار بیجایی

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
جوابشونو بده نمیتونی؟در عجبم از خانم‌های نی نی سایت

بخدا هرچی میگم حالیشون نمیشه فقط حرف خودشونو میزنن

اخه باعث میشن با شوهرم دعوام شه

جوابشونو بده و کمتر رفت و آمد کن. به شوهرتم تو حالت عادی بگو ما با هم خوبیم حیفه زندگیمون. یه کاری کن خانوادت باعث دعوای ما نشن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
وا چ انتظار بیجایی

بخداقسم.منم میخوام حامله شم وگرنه انتظاردارن ببخشید زیرشم عوض کنم

جوابشونو بده و کمتر رفت و آمد کن. به شوهرتم تو حالت عادی بگو ما با هم خوبیم حیفه زندگیمون. یه کاری ک ...

اصلا سیاست ندارم ساده ام همیشه ام چوبشوخوردم.آبجیش زنگ زده بود بهش منوآخرهفته ببره بمونم پیشش شوهرم ازخودش قولشوداده بود دیگه مجبورشدم برم نوکریشوکنم.بخدا انقدآه وناله کرد همه کارای خونشوکردم.بعدشوهرم میگه توچیکارکردی واسه خانوادم