2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
اصلا سیاست ندارم ساده ام همیشه ام چوبشوخوردم.آبجیش زنگ زده بود بهش منوآخرهفته ببره بمونم پیشش شوهرم ...

سیاست نداشتن با ساده بودن فرق داره

خییییلی ببخشید معذرت میخوام. اسم بی عرضگی رو نذارید بی سیاستی! سیاست شما سکوت و چشم گفتنه

برای چی رفتی خونه خواهرشوهرت؟ مریض بود؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
سیاست نداشتن با ساده بودن فرق داره خییییلی ببخشید معذرت میخوام. اسم بی عرضگی رو نذارید بی سیاستی! س ...

واقعا حرفتو قبول دارم.من نمیدونستم حامله گفت شوهرم داره میره شهرستان عروسی تنهام بیا.رفتم گفت استراحت مطلقم سه روز از زبون افتادم باز نمیذاشت بیام ولی همچنان زبونش دراز بود دیگه عمرابرم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداقسم.منم میخوام حامله شم وگرنه انتظاردارن ببخشید زیرشم عوض کنم

ایجاد توقع کردی دیگه

خواهرشوهر من بهم گفت من ۳ تا داداشم نزدیکم هستن، اگه هفته ای دو روز خونه هرکدوم بیام احتیاجی نیست دیگه غذا درست کنم!

گفتم خب یه کاری که نه سیخ بسوزه نه کباب هفته ای یه بار برو خونشون و هفته ای یه بارم دعوتمون کن! 

دیگه جلو من از این شر و ورا نگفت

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

دوساله عروسشونم ولی با هیچکدومشون راحت نیستم. شب اگه همسرم دیر بیاد تا ساعت ۱ شب تنها میمونم ولی نمیذارم خواهرشوهرم بیاد که تنها نباشم.

شاید فکر کنید خیلی عروس بدجنسی هستم. ولیاینجوری راحت ترم. با این شرایط گرونی ترجیح میدم تنها باشم تا اینکه پاشم برای مهمون شام آماده کنم صبح بیدار شم صبونه حاضر کنم و غذای ناهارشم بدم ببره سرکار

ایجاد توقع کردی دیگه خواهرشوهر من بهم گفت من ۳ تا داداشم نزدیکم هستن، اگه هفته ای دو روز خونه هرکدو ...

منم جوابشو میدم حتی بهش گفتم تااحساس کردی وقتشه من نی نی بیارم تواحساس خطرکردی آوردی ولی باز به زبون اون کم میارم خیلی زبونش نیش داره.شوهرمم گاهی قبول میکنه گاهی منو فقط مقصرمیدونه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
دوساله عروسشونم ولی با هیچکدومشون راحت نیستم. شب اگه همسرم دیر بیاد تا ساعت ۱ شب تنها میمونم ولی نمی ...

منم دوساله عروسشونم سال اول پیششون بودم انقداذیت شدم مجبورشدم بیام شهرکوچیکترمحل کارشوهرم ولی بازم اذیتاشونودارن.فک کنم برادرشوهرم اوایل ازدواج هرشب میومد خونه ما خوابگاه نمیرفت.پدرشوهرم اومدچشمشوعمل کرد یه روزم خونه دخترش نمیرفت کلا پیش مابود.ما تا6ماه بعدعروسیم تنها نشدیم

منم دوساله عروسشونم سال اول پیششون بودم انقداذیت شدم مجبورشدم بیام شهرکوچیکترمحل کارشوهرم ولی بازم ا ...

وای من چقدر این مسائل رو برای خودم بزرگ میکردم و حرص میخوردم

تو دیگه واقعا خدا صبرت بده