2777
2789
عنوان

کی خستشهههه؟دشمن😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
تاریخ قاضی خوبی هست، قضاوت خواهد کرد که کار دشمن دانا است یا دوست نادان.

همونطور که تا امروز دروغ گفته شده و همشو به خارجیا نسبت دادن بازم میدن و تاریخ اینو مینویسه😓

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
همونطور که تا امروز دروغ گفته شده و همشو به خارجیا نسبت دادن بازم میدن و تاریخ اینو مینویسه😓

تاریخ حافظه‌ی مردم هستش. مردم زجرکشیده دروغ نمیگن.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار مردم ندید پدید خودمونه تا چیزی گرون میشه بیشتر میرن میخرن انبار میکنن همسایمونو دیدم رفته بود ۱۶ ...

وقتی ک الکی الکی بیخود و بی جهت داره قیمتش سر به فلک میکشه بشینه هفته دیگه بره حقوق یه برجشو بده پوشک؟؟

شعار جدید هم اینه تقصیره مردمه

تقصیر ماها مردم که هست،که سالها در برابر ظلم و بی عدالتی و کشتن و زندانی کردن آدمهای بی گناه فقط سکوت کردیم و نظاره گر بودیم.اختلاس های میلیاردی شد سکوت کردیم،گرونی و احجاف و سو مدیریت و دیدیم فقط به غرغر و نق نق بسنده کردیم تا حالا که رسیده به این وضع اسفناک...چیکار کردیم واقعا هرچی تو سرمون زدن و میزنن فقط سکوت میکنیم نهایتا مثل یه پیرزن دستامونو مشت میکنیم میکوبونیم تو سینه مون که الهی جز جیگر بگیرید خدا ازتون نگذره و ....چیکار کردیم واسه احقاق حقمون خدایی؟

تقصیر ماها مردم که هست،که سالها در برابر ظلم و بی عدالتی و کشتن و زندانی کردن آدمهای بی گناه فقط سکو ...

کی میتونه چکار کنه؟؟کسی جرات میکنه چیزی بگه؟؟سر خودشو و هفت جدشو میکنن تو گونی همچین سر به نیس میکنن که نام و نشونی ازشون نمونه