2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرخاله م همسرش شکاک بوده زندگیشون الان ب مشکل خورده ..کارشون ب دادگاه کشید نه تنها دختره برند ...

وای خدا😭😭....من میترسم ب کسی نگاه کنه...اگر نگاه کنه میگم تو از قصد نگاه کردی و این شروع یه بحثه که همییییشه شوهرم میاد از دلم درمیاره و قسم میخوره که نگاه نکرده...همه تو تعریفاشون میگن شوهرت آدم خوبیه...میترسم از دستش بدم😢😢

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
😂😂😂بگو 

سلام شکاک بودن باعث میشه که زندگیت خدایی نکرده از هم بپاشه، و همسرت هر چقدر هم خونسرد و آروم باشه و دوست داشته باشه، دیگه از چشمش نیافتی چون خسته میشه از دستت،  پس نزار حسرت این روز ها رو بخوری، نزار بعدا کاسه چه کنم چه کنم بگیری دستت، اشتباهات خودت رو خوبه قبول داری، این قدم اوله ولی قدم دوم اینکه انجام ندی گلم 😘😘😘😘😘😘 

انشالله که همیشه زندگیتون پر از نشاط و تندرستی و بی حاشیه باشه گلم ❤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
وای خدا😭😭....من میترسم ب کسی نگاه کنه...اگر نگاه کنه میگم تو از قصد نگاه کردی و این شروع یه بحثه ک ...

آجی اگه همسرت رو دوست نداشتی ازدواج میکردی باهاش؟ خوب نه،پس اونم همینطور دوست داره که باهات ازدواج کرده، کمتر هم تو تاپیک های خیانت برو 

کسانی به دیگران شک میکنن که میدونن دارن  تو رابطه کم میذارن

نه بخدا....همه چیم خوبه...فوق العاده مهربونم...تا حالا هیچی براش کم نذاشتم از هیچ لحاظی اینو خودشم میگه....چکار کنم دیگه اگه به کسی نگاه هم کرد بی خیال باشم؟😢

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
نه o از نوع مثبتش هستم😁....رابطم با همسر عالیه.....آدم خیلی معتقدی هم هست ولی اگه به کسی نگاه کنه م ...

شکاک نیستی زیاد عاشقی

از طرفیم فکر نکن تو محل زندگیت بی حجابی زیاده شوهرت با منظور نگاشون میکنه شاید از این حجم از وقاهت در عجبه!!!!ب هر حال اعتماد ب نفستو ببر بالا...ب خودتم برس و مطمئن باش ک نگاهش بد نیست

بابا تیپ بعضی زنها ما زنهارو هم میخکوب میکنه انقد ل ا ش ی هستن

آجی اگه همسرت رو دوست نداشتی ازدواج میکردی باهاش؟ خوب نه،پس اونم همینطور دوست داره که باهات ازدواج ک ...

والا خیلی مرد دورو برم میبینم که واقعا فک نمیکردم چشم چرون باشن ولی بودن..میترسم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
وای خدا😭😭....من میترسم ب کسی نگاه کنه...اگر نگاه کنه میگم تو از قصد نگاه کردی و این شروع یه بحثه ک ...

آجی  رفتارت رو باهاش خوب کن، خودت رو خوش اخلاق مثل یه رفیق نه همسر مثل دوست نگاه کنید به هم،  اینطوری رابطه صمیمی تری برقرار میشه،  باهم صحبت های خنده دار و فیلم طنز و قلقلک که باعث میشه مردا احساس قدرت کنن و احساس صمیمیت بیشتری با همسر خودشون داشته باشن 😘😘😘😘😘😘 اون کودک درون رو فعال کنید برا هم،تو خیابون هزار تا آدم هست آخه مگه میشه نگاه نکرد؟ این چه حرفیه بهش میزنی آخه 😡

شکاک نیستی زیاد عاشقی از طرفیم فکر نکن تو محل زندگیت بی حجابی زیاده شوهرت با منظور نگاشون میکنه شای ...

خیلی عاشقشم...میمیرم اگه ب کسی نگاه کنه...خودشم همینو میگه...هرکس میبینش بهم میگه شوهرت چقد معصومه...ممنون ازت😍

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
خب چطور بی خیال باشم

آجی دیگران با همسرت فرق دارن،  همسرت نباید چوب بدی دیگران رو بخوره ، وقتی  میاد از دلت درمیاره و قسم میخوره یعنی چشم پاکه یعنی دوست داره، شناخت ازش پیدا کن، چطور دوستت رو شناخت پیدا میکنی روش، رو همسرت هم شناخت پیدا کن، باور کن اگه حتی اینکه شک به دلت راه بدی اخلاق خوب نشون بدی زندگیتون بهتر هم میشه، خودت رو بزار جای همسرت اگه اینطور بهت شک کنه چیکار میکنی؟ 

نه بخدا....همه چیم خوبه...فوق العاده مهربونم...تا حالا هیچی براش کم نذاشتم از هیچ لحاظی اینو خودشم م ...

عزیزم فک میکنی فقط ب همسر شما نگا میکنن..الان کلا یا زنا نگاشون ب مردای دیگس یا اقایون به نگاشون ب خانومای دیگ..ب همسر منم نگا میکنن..تازه یه ارباب رجوع های عوضی داره گاهی ک تو روش میگن ای وای خوش بحال خانومتون  آی وای شما اینید شما اونید ..یبار خودم دفترش بودم بخدا...اومدیم خونه کمی حالم بد شد اما حساسیت نشون ندادم  .خب چی بگم ...فقط باید بیخیال باشی تا سخت نگذره بهت..وگرنه عاقبت نداره شکاک بودن...

آجی  رفتارت رو باهاش خوب کن، خودت رو خوش اخلاق مثل یه رفیق نه همسر مثل دوست نگاه کنید به هم، &n ...

ما رابطمون عالیه تو اقوام هیچکس رو ندیدم که اندازه ما خوش باشه....ولی این مسئله حس میکنم داره بزرگ میشه تنها مشکلم همینه

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
آجی دیگران با همسرت فرق دارن،  همسرت نباید چوب بدی دیگران رو بخوره ، وقتی  میاد از دلت درم ...

اون بی نهایت ب من اعتماد داره...خودم همه اینا رو با خودم تکرار میکنم..ـبعد وقتی میریم بیرون دوباره حالم بد میشه...باور میکنی من میترسم برم بازار؟

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘