2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم بازم خواستی بگو😆 ولی بی شوخی به شکات غلبه کن فکرای منفی دور کن

😅.....مشاور هم همینو میگه...ولی نمیدونم چ کنم...بخدا دارم خودمو داغون میکنم....

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
😂😂😂بگو 

خودت خواستی😁

اخه ادم عاقل وقتی کسی غلطی نکرده بهش مشکوک میشی که بدتر بگه بزار کاره رو بکنم ک زورم نیاد از حرفهاش😡

خوب بود یا بیشتر بگم😂

الی گروه خونیت Aنیست؟

من Aهستم شکاک نبودم ولی فکر کنم بودم..‌نمیدونم...کلا ظاهرا ادم ریلکسیم بروز نمیدم ولی کمی شکاک هستم ک بنظر خودم لازم و ضروریه...

تو صفات گروه خونیم خوندم شکاک هستیم انقد خندیدم گفتم اره رگشو دارم....البته مطمئنم ک نبودم ب مرور یه کمی شدم.محافظه کارم

والا خواهر من مشاوره هم رفتم ولی فایده نداشته....اومدم اینجا بگم شاید کسی راهی جلو پام بذاره

مشاوره نه

باید از روانشناس بالینی کمک بگیری

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
از بس جامعه خراب شده انگار آدم هرچیم برا شوهرش هرکاری کنه ولی بازم هستن دخترا و زنایی که با حیله نز ...

اره بخدا ....جدیدا هم اومدیم تو منطقه ای که ب بی حجابی معروفه...دیگه خیلی بدتر شدم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
خودت خواستی😁 اخه ادم عاقل وقتی کسی غلطی نکرده بهش مشکوک میشی که بدتر بگه بزار کاره رو بکنم ک زورم ...

نه o از نوع مثبتش هستم😁....رابطم با همسر عالیه.....آدم خیلی معتقدی هم هست ولی اگه به کسی نگاه کنه میخام بکشمش...تقصیر خودمه ولی چ کنم از سرم بیوفته

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
از بس جامعه خراب شده انگار آدم هرچیم برا شوهرش هرکاری کنه ولی بازم هستن دخترا و زنایی که با حیله نز ...

مرسی واقعا بدترش کردی😆😅

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عزیزم پسرخاله م همسرش شکاک بوده زندگیشون الان ب مشکل خورده ..کارشون ب دادگاه کشید نه تنها دختره برنده نشد بلکه به وسواس فکری دچاره ک یک نوع بدبینی و شکاکیت هستش و قاضی نامه داده ک مشکل از شکاک بودن خانومه..الانم دارن جدا میشن..پسرخالم پرستاره 3 سال قبل ازدواج دوست بودن و میخاستن همو ..پسرخالم خداییش چشم پاکه اما دختره همه بخاطر شکاک بودنش از خودش روند..الانم در شرف جدایی هستن با یه پسر 3 ساله